Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Flynth FAST laat het afweten

Flynth FAST is weer teruggekeerd in de realiteit. Met de twee overwinningen in de driesetters tegen Nering Bögel VC Weert en Springendal Set Up’65 als bagage reisde de Roze Brigade af naar Sliedrecht Sport maar de landskampioen en koploper in de Eredivisie bleek een maat te groot. In amper een uur was het pleit beslecht: 3-0 (25-12, 25-17, 25-14).

 

 

Door Jos Gröniger

 

 

Van al het goeds dat Flynth FAST in de laatste twee wedstrijden uit de kast haalde was in sporthal De Basis in Sliedrecht niets te zien. De dames van trainer Jacek Ziemba die ondanks een vroeg vertrek in de laatste kilometers vóór Sliedrecht in de file belandden zagen de voorbereiding in duigen vallen. Gastvrouw Sliedrecht sport had geen medelijden met de bezoeksters en werkte niet mee aan het verzoek wat later aan de wedstrijd te beginnen.

 

 

Ook in alle drie de sets waren de speelsters van trainer Ziemba snel uitgerangeerd. Twee keer slaagde FAST erin een serie van vier punten te scoren. Op geen enkel vlak werd het niveau van de voorgaande wedstrijden gehaald, en dat stelde trainer Ziemba teleur.

 

 

Ik had niet gerekend op een overwinning maar we hadden hier toch moeten proberen een set te pakken. De meiden hebben hier te angstig gespeeld. Dat we geen teambespreking konden houden doordat we in de file kwamen is geen excuus. We moeten de oorzaak echt bij ons zelf zoeken.

 

 

Zondagmiddag 4 februari treft Flynth FAST nummer drie Regio Zwolle Volleybal . In sporthal Pica Mare zal Flynth FAST beter overtuigd van zijn kunnen aan de strijd met de Overijsseltse dames moeten beginnen. De aanvang is 16.30 uur.

 

 

Reacties