Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Smeets en Willems nieuw bij Flynth FAST

Selectie combinatieteam krijgt nu snel vorm

 

 

De selectie van volleybal eredivisionist Flynth FAST uit Gennep en Sint Anthonis krijgt vorm. Deze week sluiten de nieuwe aanwinsten Maus Smeets en Ellen Willems aan bij het team van de trainers Harmen Bijsterbosch en Josha Kailola. Van de huidige selectie hebben Rachel Feron, Steffie Janshen, Veerle van den Heuvel en Joska Fransen reeds toegezegd te blijven.

 

 

 

 

Van de selectie van het seizioen 2017-2018 vertrekken Lynn Blenckers, Lobke van Oosterom, Annefleur Peters en Nikki van der Veen. Het bestuur van FAST verwacht komende weken nog meer speelsters vast te leggen voor het seizoen 2018-2019.

 

 

De 27-jarige Maus Smeets komt over van Seesing Personeel Orion uit Doetinchem, dat in de Topdivisie uitkomt. De Arnhemse passer-loper die eerder voor PDK Huizen speelde maakt na drie seizoenen Doetinchem de stap naar eredivisionist Flynth FAST.

 

 

Ik ben blij dat ik de kans krijg. Tijdens de trainingen heb ik de sfeer geproefd. Er wordt lekker fanatiek getraind en de club heeft ambities. Ik voel me er goed bij!

 

 

Zegt Maus Smeets, die als diëtiste een eigen bedrijf heeft.

 

 

Libero Ellens Willems speelde afgelopen seizoen al een groot deel van de wedstrijden mee. De 17-jarige uit Sint Anthonis, die ook voor satellietteam Somas Activia Dames 2 speelde, heeft de keuze gemaakt om zich volledig te richten op Flynth FAST.

 

 

Met het vastleggen van Smeets en Willems, en de toezeggingen van Feron, Janshen, Van den Heuvel en Fransen komt de selectie van Flynth FAST nu op zes speelsters. De onderhandelingen met andere speelsters lopen nog. Trainer Harmen Bijsterbosch:

 

 

We verwachten snel tot overeenstemming te komen met andere speelsters. Ik ben blij dat een talent als Ellen Willems besloten heeft de definitieve overstap te maken. En met Maus Smeets halen we een extra speelster binnen met karakter en levenservaring. Zij heeft een heerlijk gretige indruk achtergelaten.

 

 

 

 

Reacties