Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Flamingo's

Gennep

Flynth FAST mag zich geen nieuw verlies veroorloven

Een week nadat de competitie voor eigen publiek op enerverende wijze geopend werd tegen bekerwinnaar VC Sneek wacht Flynth FAST zondag weer een thuisduel. Voor het treffen met Talent Team Papendal/Arnhem is ditmaal de Activiahal in Sint Anthonis de thuisbasis.

 

 

Het door Julian van de Vyver geleide team verloor zaterdag de eerste competitiewedstrijd tegen Regio Zwolle Volleybal met 1-3. Flynth FAST erkende de meerderde in het Friese Sneek. De overwegend zinderende vijfsetter biedt voor trainer Jacek Ziemba en zijn ploeg voldoende perspectief om tegen het ‘jonge oranje’ voor de volle winst te gaan.

 

 

Het team uit Gennep en Sint Anthonis heeft in de negen weken voorbereiding flinke vorderingen gemaakt, en liet dat zondag ook zeker zien.

 

 

De ervaringen uit de openingswedstrijden kunnen de winstpunten zijn in de ontmoeting met Talent Team Papendal/Arnhem. Flynth FAST dat een plaats in de Kampioenspoule als doel heeft gesteld heeft, om die koers te kunnen blijven volgen, zondag eigenlijk een driepunter nodig. Hoe de ploeg met die ‘druk’ omgaat, zal zondag blijken.

 

 

Flynth FAST – Talent Team Papendal begint zondag om 15.00 uur. Speelplaats is de Activiahal in Sint Anthonis.

 

 

Foto: Peter Gommans

 

 

Verwant