Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Roze Vogols

Gennep

Flynth Flamingo’s Activia komt weer tekort

Flynth Flamingo’s Activia is er niet in geslaagd de sportieve neerwaartse spiraal te doorbreken. De volleybalsters uit Gennep en Sint Anthonis leden tegen Coolen Alterno een teleurstellende 3-1 nederlaag (25-20, 25-13, 18-25 en 25-15). Door de nederlaag blijft Flynth Flamingo’s Activia zesde in de kampioenspoule.

 

In de Alternohal in Apeldoorn trad de ploeg van trainer Jacek Ziemba aan zonder de aan haar rug geblesseerde middenaanvalster Lynn Blenckers. De met een knieblessure tobbende Esther Cramer kwam alleen in de tweede set binnen de lijnen. De naar vorm zoekende debutant in de Eredivisie was niet in bij machte deze blessureperikelen het hoofd te bieden, al konden de Roze Vogols de tekortkomingen in de eerste set aardig verbloemen.

 

Pas in de slotfase liep Coolen Alterno uit, en won de set met 25-20. Na de met 25-13 verloren tweede de set kwam Flynth Flamingo’s Activia terug. In de derde set liet de ploeg het beste spel van de avond zien. Met 18-25 keerde de spanning terug. De thuisploeg stelde snel orde op zaken en eiste de derde set voor zich op: 25-15.

 

https://www.facebook.com/flamingosdames1/videos/1211034545685994/

 

Trainer Jacek Ziemba wilde het duel in Apeldoorn het liefst zo snel mogelijk vergeten.

 

Dit was niet best. Ik heb één set goed volleybal gezien, en dat is te weinig om te winnen. We wachten nog steeds op de eerste overwinning. Met nog vier wedstrijden spelen zijn er mogelijkheden te winnen. We doen ons zelf tekort als we zonder een wedstrijd te winnen afsluiten.

 

Zondag speelt Flynth Flamingo’s Activia thuis tegen Eurosped TVT. De wedstrijd wordt om 18.00 uur gespeeld in de Activiahal in Sint Anthonis.

 

Auteur: Jos Gröniger, Archieffoto: Peter Gommans

Verwant

Carnaval

De Mé.rtzitting in Gennep introduceert een toegangsprijs van 5 euro met polsbandjes vanwege veiligheidszorgen en drukte tijdens vorig jaar. Meer informatie op Gennep.News.

Gennep

Bij GennepNews vieren we samen met Sinterklaas de leukste tijd van het jaar! Ontdek elke maandag en donderdag dag nieuwe avonturen van de goedheiligman...

Column

In de nieuwe column van Dwarsliggert op Gennep.News wordt de onontkoombare realiteit van de Gemeente Gennep belicht, waar onherroepelijke beslissingen en genadeloze bezuinigingen een...

Gennep

In Gennep dreigt zwembad Pica Mare te zinken door hoge renovatiekosten, maar de 24 uur van Gennep en een petitie getuigen van een vastberaden...