Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Flynth Flamingo’s Activia komt weer tekort

Flynth Flamingo’s Activia is er niet in geslaagd de sportieve neerwaartse spiraal te doorbreken. De volleybalsters uit Gennep en Sint Anthonis leden tegen Coolen Alterno een teleurstellende 3-1 nederlaag (25-20, 25-13, 18-25 en 25-15). Door de nederlaag blijft Flynth Flamingo’s Activia zesde in de kampioenspoule.

 

In de Alternohal in Apeldoorn trad de ploeg van trainer Jacek Ziemba aan zonder de aan haar rug geblesseerde middenaanvalster Lynn Blenckers. De met een knieblessure tobbende Esther Cramer kwam alleen in de tweede set binnen de lijnen. De naar vorm zoekende debutant in de Eredivisie was niet in bij machte deze blessureperikelen het hoofd te bieden, al konden de Roze Vogols de tekortkomingen in de eerste set aardig verbloemen.

 

Pas in de slotfase liep Coolen Alterno uit, en won de set met 25-20. Na de met 25-13 verloren tweede de set kwam Flynth Flamingo’s Activia terug. In de derde set liet de ploeg het beste spel van de avond zien. Met 18-25 keerde de spanning terug. De thuisploeg stelde snel orde op zaken en eiste de derde set voor zich op: 25-15.

 

 

Trainer Jacek Ziemba wilde het duel in Apeldoorn het liefst zo snel mogelijk vergeten.

 

Dit was niet best. Ik heb één set goed volleybal gezien, en dat is te weinig om te winnen. We wachten nog steeds op de eerste overwinning. Met nog vier wedstrijden spelen zijn er mogelijkheden te winnen. We doen ons zelf tekort als we zonder een wedstrijd te winnen afsluiten.

 

Zondag speelt Flynth Flamingo’s Activia thuis tegen Eurosped TVT. De wedstrijd wordt om 18.00 uur gespeeld in de Activiahal in Sint Anthonis.

 

Auteur: Jos Gröniger, Archieffoto: Peter Gommans

Reacties