Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennepse Kuul- en Bosloop
Gennepse Kuul- en Bosloop

Sport

Gennepse Kuul- en Bosloop

Zondagochtend hardlopen in het prachtige Heijense Bos! Op 23 juni organiseert Gennep Atletiek de Gennepse Kuul- en Bosloop. Het evenement is verplaatst naar de zondag. Start en finish zijn bij sportpark De Heijkuul.

Op zondag 23 juni is het zover. Gennep Atletiek organiseert de Gennepse Kuul- en Bosloop. Dit jaar met een twist! Vanwege het klimaat is het evenement verplaatst naar de zondagochtend. Start en finish zijn bij sportpark De Heijkuul, Langeweg 4 in Gennep.

 

De dag begint om 09.45 uur met een jeugdloop van 1000 meter. De jonge atleten rennen hun ronde op het sportpark. Perfect om de dag sportief te starten en de jeugd enthousiast te maken voor hardlopen.

 

Na de jeugd is het tijd voor de korte trimloop. Deelnemers rennen 5,5 km, inclusief een ronde door het prachtige Heijense Bos. Een geweldige manier om de natuur te beleven en fit te blijven.

 

Kilometers

 

Het programma wordt afgesloten met de lange trimloop van 10 km. Dit zijn twee ronden door het Heijense Bos. Voor de echte hardlopers een uitdaging en een kans om hun vaardigheden te tonen.

 

RunCompetitie Land van Cuijk en Maasduinen

 

Deze loop is niet zomaar een evenement. Het is de afsluitende loop van het seizoen 2023/2024 van de RunCompetitie Land van Cuijk en Maasduinen. De laatste kans om punten voor het klassement te verzamelen!

 

Inschrijven

 

Wil je meedoen? Meer informatie is te vinden op gennepatletiek.nl. Voorinschrijven maakt het de organisatie makkelijker.

 

Cursus voor beginnende hardlopers

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...

Heijen

De gemeente Gennep biedt de Paardenwei in Heijen tijdelijk ter pacht aan voor begrazing van vee. Geïnteresseerden kunnen zich tot 2 juli 2024 aanmelden...