Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

TVG Gennep

Sport

Gouden jubileum TVG

Tennisvereniging Gennep (TVG) bestaat komend weekend alweer 50 jaar. En dat betekent feest! Zaterdagavond start het jubileumweekend met een feestavond voor alle leden en hun partners. Zondagmiddag vanaf 14.00 uur zijn de receptie en de reünie. Meer info op www.Gennep.News.

Van een houten barak naar een prachtige kantine, van gravel naar kunstgras en van papieren communicatie naar internet en email. De tijd heeft niet stilgestaan bij Tennisvereniging Gennep (TVG). TVG bestaat komend weekend alweer 50 jaar. En dat betekent feest!

 

 

 

 

Zaterdagavond start het jubileumweekend met een feestavond voor alle leden en hun partners. Aanmelden kan via kantine@tvgennep.nl. Zondagmiddag vanaf 14.00 uur zijn de receptie en de reünie.

 

 

Iedereen is van harte welkom! We willen vooral ook oud-leden van harte uitnodigen om langs te komen.

 

 

Zegt Maud Bakker.

 

 

Er is prachtig oud beeldmateriaal, een demo-wedstrijd met Nederlands kampioen Chayenne Ewijk, jubilarissen worden gehuldigd en er is vermaak voor jong en oud. We willen vooral ook oud-leden van harte uitnodigen om langs te komen.

 

 

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gennep overweegt tennisbanen af te stoten vanwege een overschot van 25%, waarbij samenvoeging van verenigingen wordt besproken. Gemeente wil geen nieuwe investeringen zonder optimale...

Gennep

Bewoners in de wijk Gennep-West klagen al langer over geluidsoverlast, maar sinds de renovatie van de N271 ongeveer twee jaar geleden, lijkt de situatie...

Gennep

Tennisvereniging Gennep (TVG) biedt sinds eind vorig jaar de mogelijkheid om padel te spelen op haar tennispark. Kijk voor meer informatie op Gennep.News/sport.

Sport

LTC de Heikamp, TV Gennep en TOV Ottersum gaan samenwerken om beter groepen te kunnen vormen die qua speelsterkte en leeftijd bij elkaar passen....