Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gouden KNVB-Speld Willie ten Haaf
Gouden KNVB-Speld Willie ten Haaf

Sport

Gouden KNVB-Speld Willie ten Haaf

Ere Voorzitter Willie ten Haaf van Vitesse ’08 ontving de gouden KNVB-speld tijdens een emotionele Algemene Ledenvergadering als erkenning voor zijn 14 jaar toewijding. Het afscheid van Ten Haaf markeert het einde van een tijdperk, waar zijn leiderschap de club gevormd heeft tot meer dan een voetbalvereniging, maar een thuis voor de lokale gemeenschap.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Vitesse ’08 afgelopen donderdag, werd Ere Voorzitter Willie ten Haaf bekroond met de gouden KNVB-speld. Een welverdiende erkenning voor zijn onschatbare bijdrage aan de club gedurende een indrukwekkende periode van 14 jaar.

 

Roel Bonants, die namens de KNVB aanwezig was, overhandigde de prestigieuze onderscheiding als blijk van diepe waardering voor Ten Haafs buitengewone inzet.

 

Willie ten Haaf

 

Willie ten Haaf, een naam die synoniem staat voor toewijding en leiderschap, heeft gedurende zijn voorzitterschap een onuitwisbare stempel gedrukt op Vitesse ’08. Vanaf het aantreden op 1 juli 2009 heeft hij de club geleid door hoogtes en laagtes, en heeft hij getoond wat het betekent om een ware clubman te zijn.

 

 

Gouden KNVB-Speld

 

De gouden KNVB-speld, die wordt beschouwd als een van de hoogste onderscheidingen in het Nederlandse voetbal, symboliseert niet alleen individuele prestaties maar ook de positieve invloed die iemand heeft gehad op het lokale voetbal. In het geval van Ten Haaf is het een erkenning van zijn ongeëvenaarde inspanningen om Vitesse ’08 te laten bloeien, zowel op als buiten het veld.

 

De voorzittershamer, die hij met trots hanteerde gedurende vele jaren, werd op 1 juli 2023 officieel overgedragen aan een nieuwe generatie.

 

Willy ten Haaf neemt afscheid van Vitesse

 

Verwant

Ven-Zelderheide

Op 8 februari 2024 vond in Ven-Zelderheide de officiële aftrap plaats voor de verbouwing van de lokale kerk tot een multifunctionele accommodatie (mfa).

Gennep

Recente Kamervragen benadrukken het belang van zwemdiploma's, met een verontrustend onderzoek dat wijst op een stijgend aantal kinderen zonder diploma bij basisschoolverlaters. De mogelijke...

Sport

Roel van Wijk, ervaren voetballer en trainer, wordt de nieuwe hoofdtrainer van S.V. Vitesse'08 uit Gennep voor het seizoen 2024-2025. Hij volgt Reinold Wiedemeijer...

Gemeente Gennep

In februari ontvangen inwoners van Gennep het aanslagbiljet de voor gemeentelijke- en waterschapsbelastingen, verzonden door BsGW. Het biljet bevat informatie over verschillende belastingen, betalingswijzen...