Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Gratis korfballen tot de zomervakantie!

Korfbalvereniging VIOS uit Ottersum nodigt meiden én jongens uit voor een spetterende Korfbal Instuif op zaterdag 5 juni. Daarnaast mag iedereen die de sport wil uitproberen gratis komen trainen tot de zomervakantie.

 

 

Zo geven we na een jaar met weinig bewegingsruimte iedereen de mogelijkheid om weer in teamverband met plezier te sporten.

 

 

Korfbal Instuif

 

 

De Korfbal Instuif op 5 juni is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar die zin hebben in een gezellige en sportieve ochtend. Van 10.00  tot 12.00 uur is er een sport- en spelcircuit en staat een springkussen klaar op het sportpark aan de Goorseweg in Ottersum. De spellen worden begeleid door ervaren trainers en speelsters. Meld je uiterlijk 3 juni aan via leden@vios-ottersum.nl.

 

 

 

 

Sportiviteit én gezelligheid voor 13+

 

 

Ook meiden van 13 jaar en ouder zijn van harte welkom om kennis te maken met onze teams. VIOS heeft een sportaanbod voor iedereen, met of zonder korfbalervaring.

 

 

Je kun bij ons op hoog niveau sporten, of juist kiezen voor lekker bewegen en een gezellige derde helft.

 

 

Wil je nieuwe vriendinnen ontmoeten en lijkt het je gezellig om wekelijks te sporten met je team? Meld je dan nu aan om tot de zomervakantie gratis mee te trainen met een van onze teams. Meer informatie en aanmelden via leden@vios-ottersum.nl of neem een kijkje op de website (klik!).

 

 

Reacties

Deel Bericht