Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Achates Ottersum

Ottersum

Groenzone Sportpark Achates

Op 2 november organiseert het projectteam Lob van Gennep een inloopbijeenkomst in Ottersum om de groenzone en de plannen voor het sportpark Achates te bespreken. Belanghebbenden kunnen feedback geven, en de formele procedure voor de bestemmingsplanwijziging wordt naar verwachting eind 2023 gestart.

Op donderdag 2 november, van 18.30 uur tot 20.30 uur, organiseert het projectteam Lob van Gennep een inloopbijeenkomst in de kantine van voetbalclub Achates in Ottersum.

 

Tijdens deze bijeenkomst zal de groenzone rondom het nieuwe sportpark centraal staan, evenals het uitgewerkte ontwerp van de entree naar het sportpark en de locatie van parkeerplaatsen voor fietsen en auto’s.

 

Het projectteam Lob van Gennep, verantwoordelijk voor dit project, nodigt belangstellenden uit om het ontwerp te bekijken, vragen te stellen en feedback te geven aan de projectmedewerkers.

 

Deze inloopbijeenkomst markeert een belangrijke fase in het ontwerpproces voor het sportpark. De procedure voor de bestemmingsplanwijziging zal naar verwachting eind 2023 zal worden gestart.

 

Belanghebbenden zullen dan de mogelijkheid hebben om officiële zienswijzen in te dienen.

 

Verwant