Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Hans Boekholt erelid VV Heijen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Heijen is Hans Boekholt, vanwege zijn bijzondere verdiensten, benoemd tot erelid van de voetbalvereniging. Voorzitter Ineke Lambregts richtte het woord tot Hans en zijn echtgenote Suzan en sprak de bijzondere waardering voor hen uit.

 

 

Want niet alleen Hans is met het VV Heijen virus besmet, ook Suzan heeft zich jarenlang ingezet voor de voetbalvereniging. Suzan bedankt!

 

 

Terug naar Hans en 1 januari 2019: “33 bestuursjaren beschrijven in één toespraak,” dat lukt eigenlijk niet, moest de voorzitter toegeven. “Woorden schieten tekort om Hans zijn verdiensten in een paar minuten te benoemen. Op jonge leeftijd was Hans namelijk al actief voor onze voetbalclub als notulist.”

 

 

Onlangs vertelde Hans zelf over deze periode:

 

 

Dat ik geen begenadigd voetballer zou worden dat was mij al snel duidelijk. Maar mij op een andere manier inzetten voor de vereniging behoorde wel tot mijn mogelijkheden.

 

 

 

 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd ook afscheid genomen van de bestuurders Geert Klaassen en Richard Keuninx, die veel voor de voetbalclub betekend hebben. Namens de vereniging werden de heren hartelijk bedankt en in het zonnetje gezet.

 

 

Bron, foto en meer informatie: vvheijen.nl

 

 

Reacties