Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Hardloopcursus voor beginners

Op dinsdag 12 maart 2019 start er weer een hardloopcursus in Gennep speciaal voor de beginnende hardloper. Deze cursus wordt gegeven door Gennep Atletiek en zal 14 weken duren. De trainingsdagen zijn dinsdagavond (aanvang 19.00 uur) en zaterdagmorgen (aanvang 09.00 uur).

 

 

Op beide dagen is de start vanaf sportpark ‘De Heijkuul’ aan de Langeweg in Gennep.In deze 14 weken wordt je via een geleidelijk opbouwschema getraind tot het gemakkelijk aan een stuk kunnen hardlopen van zo’n 5,5 km. Tijdens deze periode zal er onder meer aandacht besteed worden aan de basistechniek van hardlopen, lichaamshouding, spierkrachtverbetering en blessurepreventie.

 

 

Lekker samen sporten staat hierbij duidelijk voorop.

 

 

Genneperhuysloop

 

 

De cursus wordt afgesloten met deelname aan de Genneperhuysloop op zaterdagavond 15 juni 2019 op het onderdeel 5 km. Kosten voor deelname aan de cursus bedragen 50 euro, dit is inclusief deelname aan de Genneperhuysloop en een tijdelijk lidmaatschap bij onze vereniging en de Atletiekunie in verband met verzekering.

 

 

Voordat je besluit om deel te nemen aan de cursus, kun je vrijblijvend deelnemen aan een eerste training.

 

 

Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om het tijdelijk lidmaatschap om te zetten in een definitief lidmaatschap. Alvorens je aansluit bij een van de bestaande loopgroepen, wordt je begeleid naar het aaneengesloten kunnen hardlopen van een uurtje in je eigen tempo. Uiteraard is ook de al gevorderde hardloper van harte welkom om een aantal keren vrijblijvend te komen meetrainen in een van de overige loopgroepen.

 

 

Informatie en aanmelding: looptrainer@vitesse08.nl, archieffoto: Peter Gommans

 

 

Reacties