Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Harmen Bijsterbosch nieuwe trainer Flynth FAST

Het bestuur van Eredivisieorganisatie Flynth FAST heeft een opvolger gevonden voor trainer Jacek Ziemba. De 42-jarige Harmen Bijsterbosch uit Nuenen is de nieuwe eindverantwoordelijke. De nieuwe trainer was afgelopen seizoen al data-/videoscout bij de dames van FAST.

 

 

Door Jos Gröniger

 

 

Staf en speelsters werden donderdagavond geïnformeerd over de aanstelling van Bijsterbosch, die per direct instapt. De Brabander startte bij studentenvolleybalvereniging Hajraa in Eindhoven zijn trainersloopbaan. Ook werkte hij als trainer bij de heren van STV Tilburg. Nadat die club zich terugtrok op het hoogste plan verhuisde Harmen Bijsterbosch naar Particolare in Den Dungen. Daarna was hij weer actief in de eredivisie als assistent en scout bij Talentteam Papendal dames in Arnhem. Sinds begin 2017 was hij scout bij Flynth FAST. Als speler van Hajraa kwam Bijsterbosch uit in de Eerste Divisie, destijds vergelijkbaar met de huidige Topdivisie.

 

 

 

 

Harmen Bijsterbosch

 

 

Nieuw bij Flynth FAST is Harmen Bijsterbosch, die na de breuk met Jacek Ziemba in beeld kwam, zeker niet.

 

 

Ik ken de achtergrond en de kwaliteiten van de speelsters en zie het als een mooie uitdaging om hier als trainer voor de groep te staan,

 

 

zegt de Nuenenaar, die in het dagelijks leven manager is bij een innovatiecentrum voor sportstimulering.

 

 

 

 

Ik werd enthousiast van het idee toen het bestuur me recent benaderde. We hebben de zaken goed kunnen invullen, en ik heb er zin in. Ik heb een paar seizoenen als assistent en scout gewerkt. Dat was rustiger maar ik merk dat ik weer zin heb in een trainersfunctie. Het voelt goed, en het geeft me energie.

 

 

Harmen Bijsterbosch treedt per direct aan.

 

 

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen beginnen nu. We kunnen nu ook verder met het completeren van het team.

 

 

Zie ook:
Flynth FAST gaat op zoek naar nieuwe trainer

 

 

Foto: flamingos-dames1.nl

 

 

Reacties