Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Heijen verliest laatste wedstrijd

Heijen is er niet in geslaagd om de laatste competitiewedstrijd winnend af te sluiten. De mannen van trainer Queens kunnen zich gaan opmaken voor de nacompetitie.

 

 

 

 

Heijen dat speelde tegen Achilles Reek wilde in de laatste thuiswedstrijd het goede gevoel van de laatste weken een vervolg geven. Voor de gasten uit Reek stond er niets meer op het spel. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Er waren weinig kansen voor beide doelen. De eerste grote kans was voor Boyd Kessels, maar hij slaagde niet alleen voor de keeper. Een minuut later lag de bal aan de andere kant wel in het doel. Uit een counter, waarbij Heijen zich vrij makkelijk liet uitspelen was doelman Van Duijnhoven kansloos: 0-1.

 

 

Voor de rust kwam Achilles ook nog op 0-2. Uit een vrije trap lag de bal ineens in het doel. Dit was tevens de ruststand. In de 2e helft werd het spelbeeld er niet beter op, scheidsrechter Bos gaf in de 54e minuut een strafschop aan de Heijenaren die feilloos werd ingeschoten door Boy Hubbers: 1-2.

 

 

 

 

Maar vlak erna was het eigenlijk gedaan met de dadendrang, de scheidsrechter zag in een duel niet de eerste overtreding maar schijnbaar wel de reactie van Boyd Kessels en gaf daarvoor meteen rood, dit was wel erg zwaar bestraft en even sloeg de vlam nog in de pan, na een korte pauze werd het spel hervat, maar in het laatste kwartier veranderde er aan de stand niets meer en bleef de stand dus 1-2 in het voordeel van de gasten.

 

 

Heijen kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie. Te beginnen aanstaande zondag thuis tegen Gassel of De Zwaluw, in dit tweeluik gaan de teams onderling beslissen wie er volgend jaar mag uitkomen in de 4e klasse.

 

 

Foto: facebook.com/VoetbalinGennep

 

 

Reacties