Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

VV Heijen
VV Heijen

Sport

Heijen wint eenvoudig van Oostrum

Heijen heeft de thuiswedstrijd tegen Oostrum éénvoudig gewonnen. De einduitslag 4-1 doet vermoeden dat het een makkelijke overwinning was, maar daar zag het in de eerste helft nog niet naar uit. Lees het verslag op www.Gennep.News/sport.

Heijen heeft de thuiswedstrijd tegen Oostrum éénvoudig gewonnen. De einduitslag doet vermoeden dat het een makkelijke overwinning was, maar daar zag het in de eerste helft niet naar uit.

 

 

Foto: Peter Gommans

 

 

Heijen begon voortvarend, maar de eerste kansen leverden geen resultaat op. Omdat Heijen vrij slordig speelde, kregen de gasten ook kansen. Echter de afronding bij de gasten liet te wensen over. Het was de thuisclub die in de 16e minuut de voorsprong nam. Dirk Schonenberg werd ten val gebracht en Guus Hawinkels benutte de strafschop feilloos. 1-0.

 

 

Heijen kwam daarna goed weg in de aanval daarop, want toen was het bijna weer gelijk, maar de gasten waren niet scherp voor het vijandelijke doel en daardoor bleef het voordeel voor Heijen.

 

 

Niet veel later was het al 2-0 voor Heijen , uit een perfect genomen corner van Ramon v.d. Ven was het René Reijnen die vrij kon inkoppen bij de 2e paal . 2-0. Dit was tevens de ruststand. 2-0.

 

 

Na de rust ging Heijen door met het vastzetten van de gasten, en met dit aanvalsspel was het wachten op de 3-0. Deze liet dan ook niet lang op zich wachten. Het was Dirk Schonenberg die zich prima vrij speelde en de 3-0 op het scorebord bracht.

 

 

Niet veel later was het dezelfde Dirk Schonenberg die de 4-0 liet aantekenen, overigens uit een prima voorzet van Guus Hawinkels. Heijen liet daarna de teugels enigszins vieren, waardoor de gasten het idee hadden dat er nog iets te halen viel. Niet veel later werd deze gedachte enigszins gevoed doordat de spits de 4-1 op het scorebord bracht.

 

 

Hierna was de wedstrijd wel gespeeld. Heijen bracht jeugdspelers Jesse Keuninx en Daan ’t Laak binnen de lijnen.

 

 

Dat dit spelers zijn waar Heijen in de toekomst nog veel plezier van zal hebben, lieten beide heren wel zien in de toegekende speeltijd.

 

 

Aankomende zondag speelt Heijen wederom tegen Oostrum, maar dan in Oostrum, aanvang 14.30 uur.

 

 

Bron: vvheijen.nl

 

 

Verwant

Sport

Afgelopen weekend speelde Gennep Cougars heren 1 team een wedstrijd tegen hun rivalen uit Bemmel. De wedstrijd vond plaats in De Kooi, de arena...

Sport

Het is een verrassing van formaat: ARBO Rotterdam FAST, dat nagenoeg puntloos onderaan de ranglijst bungelt in de eredivisie, heeft zich geplaatst voor de...

Sport

Afgelopen zondag was het een spannende dag voor de heren van basketbalteam Gennep Cougars. Er stond namelijk een belangrijke wedstrijd op het programma tegen...

Sport

Het combinatieteam VIOS/SPES uit Ottersum en Milsbeek heeft afgelopen weekend een prachtige overwinning behaald in het korfbal. In de wedstrijd tegen Odio in Pica...