Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Heijen

Heijen wint weer eens van Milsbeek

Heijen is er sinds lange tijd weer in geslaagd om de derby in zijn voordeel te beslechten. Milsbeek dat niet in zijn sterkste formatie aan de start verscheen was duidelijk de mindere van Heijen.

 

 

Heijen begon voortvarend aan de wedstrijd, met name de doelman van de gasten maakte geen fitte indruk, met weifelend optreden kwam Heijen regelmatig tot scoringskansen. Maar zoals wel vaker dit seizoen, ontbrak het aan scherpte voor het vijandige doel.

 

 

Het was Boyd Kessels die dichtbij de openingstreffer was , maar hij werd getorpedeerd waardoor zijn schot net voor de lijn kon worden weggewerkt.

 

 

Niet veel later was Milsbeek wel effectief, uit de eerste de beste kans werd er wel meteen gescoord. Via een snelle uitbraak was het de Milsbeekse aanvaller die eenvoudig kon scoren 0-1.

 

 

Even was Heijen van slag waardoor het achteruit ging lopen in plaats van de aanval te zoeken. Maar na enige minuten herpakte Heijen zich, en in de 38e minuut was het Jeen Schiks die uit een vrije trap de bal de juiste richting gaf met zijn hoofd. Hierdoor was de ruststand 1-1. René Reijnen kreeg nog een goede kans om de ruststand zelfs naar 2-1 te tillen, echter zijn inzet trof geen doel.

 

 

Na de pauze was het Heijen wat meteen het initiatief nam en kwamen de gasten uit Milsbeek er niet meer aan te pas. De ingevallen v.d. Ven bezorgde samen met Reijnen de verdedigers handen vol werk.

 

 

In de 49e minuut dacht heel Heijen aan een strafschop , echter de scheidsrechter zag het anders en liet de vrije trap net buiten het strafschopgebied nemen. Maar enkele minuten later kon de scheidsrechter niet anders beslissen na een schandalige overtreding van een Milsbeekse verdediger, hij kwam nog goed weg met geel, maar de strafschop werd prima ingeschoten door Boy Hubbers. 2-1

 

 

Milsbeek kon niet beter deze middag en voor Heijen was het zaak om de overwinning over de streep te trekken, mede gezien de overwinning van OKSV eerder deze week tegen Achates.

 

 

En er kwam nog een treffer bij voor de Heijenaren . Uit een vrije trap van Ramon vd Ven kon de slimme Nick de Valk simpel voor de doelman inkoppen en bepaalde hierdoor de eindstand op 3-1 voor de Heijenaren.

 

 

Aankomende zondag spelen de Heijenaren wederom een thuiswedstrijd. Dan tegen een sterkere tegenstander namelijk DSV uit ST Anthonis. Aanvang 14:30.

 

 

Bron: vvheijen.nl, foto: Peter Gommans

 

 

Verwant

Sport

VIOS/SPES opent het zaalseizoen met een zenuwslopende overwinning op De Korfrakkers (19-18). Ondanks een sterke eerste helft en een uitdaging na rust, behoudt het...

Gemeente Gennep

Het CDA in de gemeente Gennep heeft vragen gesteld over de ongelijke inkomsten die verenigingen halen uit de inzameling van oud papier. Ze willen...

Sport

VIOS/SPES behaalde een 14-11 overwinning op Oranje Wit na een vlotte start met een 4-0 voorsprong, gevolgd door een periode van gelijkspel. Coach Niels...

Ottersum

De afgelopen dagen beleefde Ottersum een spectaculaire gebeurtenis met de tweede editie van het spetterende Flootersòm-evenement, dat bewoners van alle leeftijden samenbracht in een...