Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

In de ban van Budoschool Gennep

Judoka’s van Budoschool Gennep hadden weer een druk weekend. De jeugdige talenten waren actief in Heumen, terwijl de oudere judoka’s in Valkenburg streden. Negen jeugdige waren op de vriendschappelijke uitwisseling met allerlei clubs uit de regio van Heumen.

 

 

Het altijd gezellige en sportieve toernooi werd in verschillende poules gestreden om het eremetaal. Stan Jacobs en Andy Verwijst werden knap tweede in hun poule. Stan van Rossum, Ryan Verhoeven en Bjorn Reijnen lieten zien dat zij de beste waren die dag en werden kampioen in hun poule.

 

 

Op dat zelfde moment werd er door zes judoka’s gestreden in het Zuid-Limburgse Valkenburg. Het zou voor de judoka’s een perfecte dag worden; een 100% score. Alle zes de judoka’s vielen in de prijzen. Ben en Noud de Cort werden, net zoals Puck Vervoort, kampioen in hun klasses. Amati Koster verloor zijn eerste wedstrijd, maar knokte zich via vier gewonnen wedstrijden naar een terechte tweede plek.

 

 

Marco van Doorn, knokte in een poule van vier man na een verloren wedstrijd naar een tweede plek. Bas Willems had een grote poule, waarin zes judoka’s moesten strijden voor het eremetaal. Twee zware eerste partijen werden helaas verloren, maar na drie winst partijen mocht Bas zijn derde plek opeisen op het podium.

 

 

Reacties

Deel Bericht