Agenda
Volg ons
Shared Space

Jan’s verhaal is nu ook landelijk

Een aantal jaar geleden raakte Jan door een burn-out uit de roulatie. Door hulp van anderen met sporten en mentale begeleiding is vele kilo’s afgevallen.

 

 

In september 2017 vertelde Jan in het filmpje “Jan doet mee” dat hij weer de energie gevonden heeft om zichzelf te kunnen zijn. Jan kwam in aanmerking voor het GIDS (Gezond in de Stad) traject; een maatwerkprogramma met twee keer per week een fysieke training, mentale trainingen en individuele begeleiding, ook op het gebied van voeding en levensstijl. Het is bedoeld om inwoners met een bijstandsuitkering in beweging en uit een isolement te krijgen. Deze aanpak werkte wonderwel voor Jan.

 

 

Jan kwam in aanmerking voor het GIDS (Gezond in de Stad) traject; een maatwerkprogramma met twee keer per week een fysieke training, mentale trainingen en individuele begeleiding, ook op het gebied van voeding en levensstijl. Het is bedoeld om inwoners met een bijstandsuitkering in beweging en uit een isolement te krijgen. Deze aanpak werkte wonderwel voor Jan. Nu wil Jan anderen inspireren om ook in beweging te komen.

 

 

Jan’s verhaal is nu ook landelijk, en zelfs wat uitgebreider, opgepikt.

 

 

Zie ook:
Jan doet mee

 

 

 

 

Reacties