Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Jeugd SPES in het nieuw

Vorig weekend organiseerde korfbalvereniging SPES uit Milsbeek voor de 18e keer het CNC Jeugdtoernooi als start van het nieuwe korfbalseizoen. Hieraan namen ruim 90 jeugdteams vanuit Limburg en Brabant deel.

 

 

Dit jaar begint het seizoen extra mooi omdat een viertal sponsoren ervoor gezorgd hebben dat de SPES speelsters voorzien zijn van nieuwe shirts en jacks. Remi van Bergen van RvB Media/Topic Magazine, Gerard Hopmans van Hopmans Houthandel en Rob Reiniers van de BESgroep waren aanwezig om de korfbalsters officieel de shirts en jacks te overhandigen. Rob Jongman van Kapsalon Jongman kon hier helaas niet bij aanwezig zijn.

 

 

 

 

Het was een druk weekend bij sportpark de Zwarteweg in Milsbeek want naast het CNC jeugdtoernooi was er het ALBO toernooi en een driekamp voor de selectie van SPES. Deze week start de competitie echt en spelen alle senioren van SPES thuis op het sportpark aan de Zwarteweg. SPES 1 maakt dan ook haar rentree in de TOPklasse. Programma 3 september: 10.00 uur SPES 4 – Astrantia/deHorst 3, 11.30 SPES 3 – Astrantia/ONA 2, 13.00 uur SPES 2 – Korfrakkers 3, 15.00 uur SPES 1 – Korfrakkers 1.

 

 

 

 

Zie ook:
– FOTOVERSLAG: CNC JEUGDKORFBALTOERNOOI
– STORMVOGELS ’28 WINNEN ALBO TOERNOOI

 

 

Reacties