Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Jeugdig Vitesse buigt voor Avanti

Een zeer jeugdig Vitesse boog uiteindelijk voor een goed spelend Avanti. In Schijndel werd met 2-0 verloren. Vitesse begon noodgedwongen met enkele jeugdspelers in de basis. Die deden het best wel goed en Vitesse kreeg zowaar nog een goede scoringskans door Ian Vervoort. Zijn kopbal ging net over.

 

 

Door: Bertus van As

 

 

Aan de andere kant moest doelman Lex Wever handelend optreden bij een goed schot van Avanti. De Gennepse doelman stompte de bal over zijn doel. Voor de toeschouwers was het best wel een leuk en zeer sportieve wedstrijd tussen twee teams die respect voor elkaar toonden. In de tweede helft sloeg Avanti in de 55e minuut toe. Balverlies op het middenveld werd Vitesse fataal. Koen van Engeland zette zijn ploeg op voorsprong.

 

 

In de83e minuut maakte Toon van der Heijden er 2-0 van voor Avanti. Vitesse had zich goed verweerd, maar incasseerde toch een nederlaag. Aan Gennepse zijde stonden er in totaal 8 jeugdspelers op het veld.

 

 

Aanstaande zondag speelt Vitesse de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Na afloop van de wedstrijd wordt het eindfeest van het seizoen gehouden op de Heijkuul.

 

 

Archieffoto: facebook.com/VoetbalinGennep

 

 

Reacties