Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Joey Bakker Primates Gennep
Joey Bakker Primates Gennep

Sport

Joey Bakker genomineerd

Joey Bakker, hoofdtrainer van Primates Gennep, is genomineerd voor Sportman van het Jaar bij De Liemerse Sportprijs, dankzij zijn uitzonderlijke bijdrage aan de survivalrun. Ondanks zijn intensieve inzet voor Primates heeft Bakker al vier van de zeven meetellende runs gewonnen in het huidige seizoen.

Joey Bakker, de bevlogen hoofdtrainer van Primates Gennep, heeft zichzelf in de schijnwerpers gewerkt als een geduchte genomineerde voor Sportman van het Jaar bij De Liemerse Sportprijs.

 

Zijn unieke cocktail van vastberadenheid en passie heeft niet alleen Primates naar ongekende hoogten gestuwd, maar het heeft hem ook een plek in de selecte groep van genomineerden opgeleverd.

 

 

Ondanks de ongekende drukte die gepaard gaat met het smeden van Primates tot een epicentrum van sportieve excellentie, weet Bakker nog steeds tussen de bedrijven door 6 tot 12 keer per week te trainen. Een adembenemende prestatie op zich. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij zijn stempel al gedrukt op het huidige survivalrun-seizoen door 4 van de 7 meetellende runs op zijn naam te schrijven.

 

De Liemerse Sportprijs, een ode aan uitzonderlijke prestaties, heeft Bakker opgemerkt en geëerd met een welverdiende nominatie (klik hier om te stemmen!). In een wereld waar toewijding en doorzettingsvermogen tot de hoogste eer worden verheven, worden tijdens deze prijsuitreiking niet alleen individuele prestaties bekroond, maar ook degenen die het verschil maken.

 

Joey Bakker’s terugkeer naar de top van de survivalrun-arena is niet onopgemerkt gebleven. Met 11 overwinningen in 2023 en zijn vijfde KSR-klassementstitel op zak, heeft hij een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. De recente verhuizing van Primates van Zevenaar naar Didam heeft niet alleen de club een nieuw thuis gegeven, maar ook Bakker’s speelveld vergroot tot wel tien keer de oorspronkelijke omvang.

 

De Liemerse Sportprijs, gecoördineerd door de commissie Liemerse Sportprijs, in samenwerking met de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van dagblad De Gelderlander, belooft een viering te worden van de buitengewone prestaties in de sport.

 

 

Verwant

Gennep

Gemeente Gennep subsidieert met 3000 euro de tweede druk van het Holocaust-boek "En toen waren ze weg", maar weigert zelf de voorgestelde 150 exemplaren...

Carnaval

De Mé.rtzitting in Gennep introduceert een toegangsprijs van 5 euro met polsbandjes vanwege veiligheidszorgen en drukte tijdens vorig jaar. Meer informatie op Gennep.News.

Gennep

Bij GennepNews vieren we samen met Sinterklaas de leukste tijd van het jaar! Ontdek elke maandag en donderdag dag nieuwe avonturen van de goedheiligman...

Column

In de nieuwe column van Dwarsliggert op Gennep.News wordt de onontkoombare realiteit van de Gemeente Gennep belicht, waar onherroepelijke beslissingen en genadeloze bezuinigingen een...