Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Joey Bakker

Sport

Joey Bakker start Survivalrun trainingsgroep

Na het succes van de Niersdal Survivalrun heeft meervoudig Nederlands kampioen Survivalrun Joey Bakker een Survivalrun trainingsgroep in Ottersum opgericht. Meer info op www.Gennep.News/sport.

Na het succes van de Niersdal Survivalrun Gennep 2018, waaraan meer dan 1600 mensen meededen, heeft Joey Bakker (22), initiatiefnemer en meervoudig Nederlands kampioen Survivalrun, een Survivalrun trainingsgroep in Ottersum opgericht. Een primeur in de provincie Limburg!

 

 

VIDEO: Niersdal Survivalrun 2018

 

 

Dankzij de goede samenwerking tussen de Stichting Sport- en Speelstraat de Brink, de Niersdal Survivalrun, Landgoed Roepaen en de Stichting Survivalrun Primates is dit initiatief binnen drie weken gerealiseerd op Landgoed Roepaen.

 

 

Een unicum in de Survivalrun wereld.

 

 

Survivalstichting op Roepaen

 

 

Kick-off

 

Op maandag 22 oktober was de kick-off voor Primates Gennep. Alle hindernissen, beschikbaar gesteld door de Niersdal Survivalrun, staan opgesteld op het terrein van Landgoed Roepaen en wekelijks trainen inmiddels een aantal sportieve kinderen en volwassenen onder leiding van Joey Bakker.

 

 

De Survivalrun sport is in de afgelopen jaren de snelst groeiende NOC*NSF sport binnen Nederland. NOC*NSF is een federatie voor sportbonden van de Olympische sporten.

 

 

De inwoners van Nederland krijgen steeds vaker te maken met de Survivalrun- en Obstaclerun evenementen die jaarlijks plaats vinden. Steeds meer mensen krijgen de smaak te pakken van deze sporten.

 

 

Zegt Joey Bakker, die zijn passie voor deze sport graag met anderen wil delen.

 

 

Wij hebben daar een gezonde survivalrun trainingsgroep en een bootcamp/obstaclerungroep voor kinderen en volwassenen. De focus ligt hem vooral op de jeugd. Als sportinstructeur heb je een belangrijke taak om kinderen te stimuleren en in beweging te blijven. Het is enorm belangrijk dat de jeugd goed begeleid wordt tijdens het sporten en dat ze er vooral veel zin in hebben.

 

 

Vorig jaar is Bakker gestart met zijn eerste vestiging van Primates in de Gelderse stad Zevenaar.

 

 

Zelf kan ik mijn jeugd nog goed herinneren, er was niets mooier dan klimmen, parcours afleggen, vies worden tijdens het voetballen en noem het maar op. Na jarenlange ervaring als jeugdtrainer wil ik graag de rest van Nederland ook de sport Survivalrun laten ervaren.

 

 

Stichting Survivalrun Primates Gennep geeft elke maandag- en vrijdagavond van 18.00 tot 19.00 uur jeugdtraining voor jongens en meisjes van 8-14 jaar en van 19:15-20:30 uur voor volwassenen vanaf 15 jaar.

 

 

Locatie: Landgoed Roepaen, Kleefseweg 9, 6595 NK Ottersum.

 

 

Iedereen is meer dan welkom om twee keer gratis een proeftraining mee te doen.

 

 

Opgeven kan via trainingsgroep@primates.nl. Meer informatie is te vinden op primates.nl.

 

 

Verwant

Sport

Hoofdtrainer Joey Bakker van Stichting Survivalrun Primates domineerde het Korte Survivalrun (KSR) circuit met 7 overwinningen en behaalde de derde plaats op het Nederlands...

Sport

Joey Bakker, hoofdtrainer van Primates Gennep, is genomineerd voor Sportman van het Jaar bij De Liemerse Sportprijs, dankzij zijn uitzonderlijke bijdrage aan de survivalrun....

Ven-Zelderheide

Op 4 november 2023 treedt de Amerikaanse singer-songwriter Walt Wilkins op in Nederland, waar muziekliefhebbers kunnen genieten van zijn diepgaande teksten en authentieke countrygeluid...

Ottersum

OVER DOSIS, een creatief duo, tracht negativiteit om te zetten in positiviteit via hun muziek en visuele kunstwerken, met hun recente videoclip "Stilstaan" als...