Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Kerstloop van Gennep

Op tweede kerstdag organiseert sportvereniging Vitesse ’08, de traditionale Kerstloop van Gennep.

Na deze sfeervolle trimloop kan in de kantine van de Sportvereniging nagepraat kan worden over de prestaties.

Voor de jeugd zijn er afstanden van 750 en 1450 meter uitgezet rond de voetbalvelden van sportpark De Heikuul. Door deze opzet kunnen de familieleden de prestaties van de jeugd vanaf de tribune of zijkant volgen en ze aanmoedigen.

Naast de jeugdloop kunnen de overige deelnemers kiezen uit een trimloop over 5900 meter of een afstand over 10 kilometer. Deze afstanden zijn uitgezet in het HeijenseBos bij de Stiemensweg. Het is de bedoeling van de organisatie om op de kerstloop een nog bredere groep van deelnemers te krijgen. Iedereen die maar iets aan zijn of haar conditie doet kan meedoen.

Ook is de laatste jaren wandelen in de natuur toegevoegd aan dit sportevenement. Voor de wandelaars is een route uitgezet van 5 kilometer. Alles bij elkaar een sportief evenement tijdens de Kerst in Gennep onder het motto: Meedoen is belangrijker dan winnen.

De Kerstloop is onderdeel van de RaboRunCompetitie Land van Cuijk en Maasduinen. Het is mogelijk om voor in te schrijven via www.inschrijven.nl

De prijsuitreiking vindt plaats in de kantine op het sportpark De Heijkuul, Langeweg 4 Gennep (gemeente)​. Er is kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

Voor informatie: 0485-574575, of www.vitesse08.nl

Foto: Frank Weren

Reacties