Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Voor Flynth FAST nadert het begin van de competitie

Voor de volleybalsters van Flynth FAST komt de start van het tweede Eredivisieseizoen dichterbij. De competitieouverture staat voor het team van trainer Jacek Ziemba gepland op zondag 8 oktober met een thuiswedstrijd tegen VC Sneek. De generale voor de competitiestart vindt zondag 1 oktober plaats in de Activiahal in Sint Anthonis.  De laatste oefentegenstander collega-eredivisieclub Eurosped TVT uit Vroomshoop.

 

 

Voor Eredivisionist Flynth FAST nadert het uur u. De negen weken durende voorbereiding is gevorderd tot de slotfase. Zondag oefende het team tegen de Ladies in Black uit Aken dat met een grote Nederlandse inbreng in de Duitse Bundesliga uitkomt. De ontmoeting in Heerlen tussen volleybaltrots van Nederland en de Duitse opponent was een demonstratiewedstrijd die Stichting Top Volleybal Parkstad organiseerde. Flynth FAST verloor met 3-0.

 

 

Zondag wacht de laatste testcase voor de competitiestart. Om 15.00 uur start de wedstrijd tussen Flynth FAST en Eurosped TVT. De entree in de Activiahal is gratis.

 

 

Reacties