Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Sport

Limburgse week voor Flynth FAST

Er breekt een Limburgse week aan voor Eredivisionist Flynth FAST en de provinciegenoten Nering Bögel VC Weert en Peelpush uit Meijel. De reeks Limburgse derby’s begint zaterdagavond in sporthal aan de Bron waar promovendus Nering Bögel VC Weert de dames van Flynth FAST ontvangt.

 

 

Door Jos Gröniger

 

 

Woensdag treft FAST Peelpush in Gennep. Een week later (1 november) ontmoeten Nering Bögel VC Weert en Peelpush elkaar.

 

 

Het Flynth FAST van trainer Ziemba zit na de moeizaam gewonnen wedstrijd tegen Talent Team Papendal in een reeks belangrijke duels.

 

 

Dit zijn wedstrijden die we op papier moeten kunnen winnen. Nu moeten we het nog laten zien,

 

 

aldus de trainer. Bij winstpartijen nestelt Flynth FAST zich in de bovenste helft van de ranglijst, en dat is de doelstelling van de roze brigade.

 

 

Het debuutjaar met deelname aan de Kampioenspoule is Flynth FAST uitstekend bevallen, en in Gennep en Sint Anthonis wordt gehoopt op een tweede deelname. Het resultaat tegen Talent Team Papendal was daarom een tegenvaller.

 

 

Ik baal van deze 3-2 winst net zo als van de 2-3 nederlaag tegen Sneek,

 

 

vertelde Ziemba zondag.

 

 

Flynth FAST haalde afgelopen week opgelucht adem toen bleek dat de hand van libero Annefleur Peters gekneusd en niet gebroken was. Of zij zaterdag voor de derby speelklaar is, is twijfelachtig.

 

 

Stand in Shannon Gerhardt is in ieder geval stand by. Nering Bögel VC Weert – Flynth FAST start zaterdag om 19.30 uur in sporthal Aan de Bron in Weert.

 

 

Archieffoto: Peter Gommans

 

 

Verwant

Gennep

Op 8 december werden de helden van de Martinustoren in Gennep geëerd tijdens een bijeenkomst op het stadhuis. Wethouder Frank Pubben zette in het...

Sport

VIOS/SPES opent het zaalseizoen met een zenuwslopende overwinning op De Korfrakkers (19-18). Ondanks een sterke eerste helft en een uitdaging na rust, behoudt het...

Sport

VIOS/SPES behaalde een 14-11 overwinning op Oranje Wit na een vlotte start met een 4-0 voorsprong, gevolgd door een periode van gelijkspel. Coach Niels...

Ottersum

De afgelopen dagen beleefde Ottersum een spectaculaire gebeurtenis met de tweede editie van het spetterende Flootersòm-evenement, dat bewoners van alle leeftijden samenbracht in een...