Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Lisan Siemonsma nieuwe aanwinst FAST

Eredivisionist FAST heeft de selectie uitgebreid met een extra middenaanvalster. Deze week werd met Lisan Siemonsma overeenkomst bereikt. De aanwinst is inmiddels speelgerechtigd en reist zondag mee naar de uitwedstrijd tegen VC Sneek.

 

 

Door: Jos Gröniger, Archieffoto: Peter Gommans

 

 

Daarmee keert de nieuweling terug bij de club waarvoor zij tot 2019 speelde. Lisan Siemonsma was voor VC Sneek middenaanvalster en later als diagonaal actief in het tweede team dat destijds in de Topdivisie uitkwam. De 22-jarige in Sneek geboren volleybalster pakte in haar studieplaats Wageningen de draad weer op. Haar kwaliteiten werden opgemerkt door FAST-trainer Ivo Martinovic. Hij wist de studente Food Technology aan de Universiteit over te halen bij FAST mee te trainen.

 

 

Op de valreep hebben we de selectie uitgebreid met een nieuwe speelster. Middenaanvalster Lisan Siemonsma komt de…

Geplaatst door FAST Volleybal op Donderdag 8 oktober 2020

 

 

De kennismaking met de Brabants-Limburgse eredivisionist beviel Lisan Siemonsma goed.

 

 

Ik werd goed opgenomen en voelde op mijn plaats in het team.

 

 

Ook over de condities waaronder de middenspeelster (die ook als diagonaal ingezet kan worden) voor FAST gaat spelen waren partijen het snel eens. Nu ook de speelsterlicentie afgegeven is staat niets een debuut in de Eredivisie in de weg.

 

 

Ik ben opgelucht dat het allemaal zo snel geregeld werd. Dat verraste me zeker.

 

 

Zondag treedt Lisan Siemonsma op vertrouwde bodem aan tegen haar oude club VC Sneek.

 

 

Ja, dat is zeker speciaal. Mijn familie en vrienden hebben gezegd dat zij willen komen kijken, maar dat kan helaas even niet…

 

 

Reacties