Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Lucien Roeffen nieuwe trainer Achates
Lucien Roeffen nieuwe trainer Achates

Sport

Lucien Roeffen nieuwe trainer Achates

Achates heeft Lucien Roeffen aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024-2025, waarbij de ervaren coach van HBV Beers overkomt. Met succesvolle resultaten en een ambitieuze visie zal Roeffen de jonge talentvolle spelersgroep van Achates leiden naar nieuwe hoogten in klasse 4H.

Achates heeft de ervaren Lucien Roeffen gecontracteerd als de bezielende kracht achter het eerste elftal voor het seizoen 2024-2025. De 50-jarige trainer, afkomstig uit Cuijk, maakt de overstap van HBV Beers, waar hij momenteel bezig is aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer.

 

Zijn tijd bij HBV Beers kenmerkte zich door succes, met een indrukwekkende promotie van de vijfde naar de vierde klasse in zijn eerste seizoen.

 

Lucien Roeffen

 

Roeffen, een gevestigde naam in het regionale voetbalcircuit, zal bij Achates de rol van Sven Jeuriens overnemen, die na drie succesvolle seizoenen afscheid neemt.

 

Na veelbelovende gesprekken tussen Roeffen, de Technische Commissie, en de staf/spelersgroep van Achates, overheerst er een gevoel van vreugde over zijn keuze voor de rood-witten uit Ottersum. Met een jonge en getalenteerde spelersgroep, die de afgelopen seizoenen verrijkt is met jeugdig talent, staat Roeffen voor de uitdaging om de potentie van deze groep te ontketenen en Achates, momenteel dansend op de rand van klasse 4H, naar nieuwe hoogten te leiden.

 

Terwijl de spanning naar een hoogtepunt stijgt met het naderende duel tussen Roeffen’s oude en nieuwe teams komende zondag, lijkt de keuze voor Achates niet alleen een strategische zet. Voor Roeffen is deze overstap niet alleen een professionele uitdaging, maar ook een kans om zijn voetbalvisie te implementeren bij een club met ambitie.

 

De komende seizoenen beloven boeiend te worden voor Achates, met Roeffen als drijvende kracht achter de ambitie om niet alleen te concurreren, maar te excelleren op het groene gras.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Sport

Vitesse '08 verloor na een spannend duel tegen Hapert Vr2 in de verlenging met 3-4 en miste promotie naar de 2e klasse. e emoties...

Sport

VIOS/SPES 1 heeft zich overtuigend geplaatst voor de NK finale dameskorfbal. Ook de A1 en B1 teams strijden mee. De finale vindt plaats op...

Ooievaars

Twee ooievaarskuikens in Ottersum zijn geringd en geadopteerd door dorpsgenoten. De ringen, betaald door Nèvan Schoofs en Marja en Jan Peters - Nas, dragen...