Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ivo Martinovic FAST

Gennep

Martinovic weg bij FAST

Ivo Martinovic, de hoofdtrainer van eredivisionist ARBO Rotterdam/FAST, heeft besloten per direct te stoppen als trainer en coach van ‘zijn’ damesteam. Het besluit nam hij in samenspraak met het bestuur van FAST. Meer informatie op Gennep.News/sport.

Ivo Martinovic, de hoofdtrainer van eredivisionist ARBO Rotterdam/FAST, heeft besloten per direct te stoppen als trainer en coach van ‘zijn’ damesteam. Het besluit nam hij in samenspraak met het bestuur van FAST.

 

 

Door: Jos Gröniger, archieffoto: Peter Gommans

 

 

De trainer uit Rheden was sinds het seizoen 2020-2021 werkzaam bij ATBO Rotterdam/FAST. Als reden van zijn vertrek gaf Martinovic aan dat hij het afgelopen jaar als erg zwaar heeft ervaren.

 

 

Normaal gesproken leveren trainen en coachen me veel energie op, mar de afgelopen maanden, kostte mijn werk voor het team me meer energie dan het opleverde. Mede door corona konden we slechts zelden compleet trainen en was het bijna onmogelijk om het team te laten groeien. Dat heb ik als nogal frustrerend ervaren.

 

 

Ivo Martinovic heeft besloten om per direct met zijn werkzaamheden te stoppen.

 

 

Door dit te doen, heeft FAST de ruimte om zich te oriënteren op een andere invulling van mijn functie en desgewenst nu al stappen zetten.

 

 

Door het wegvallen van Martinovic zullen training en coaching voor de rest van het seizoen worden ingevuld door Josha Kailola en Jacek Ziemba. Zij namen tot nu toe ook al een deel van deze werkzaamheden voor hun rekening.

 

 

Jan Peters, voorzitter van ARBO Rotterdam/FAST heeft Ivo Martinovic namens bestuur, staf en team van harte bedankt voor zijn inzet. Peters looft de professionele houding van Martinovic. Het bestuur van de vereniging bezint zich nog op een passend afscheid.

 

 

Verwant

Sport

Flamingo's Dames 1 triomfeert als kampioen van Promotieklasse C met een indrukwekkende 4-0 overwinning op Hapse Havoc 2. Rachel Feron's afscheid na 13 jaar...

Sport

FAST, samenwerkingsverband tussen de volleybalclubs Flamingo's uit Gennep en Activia uit Sint Anthonis, krijgt nog één kans om te schitteren! Voormalig volleybalbondscoach Avital Selinger...

Sport

In hun laatste wedstrijd heeft eredivisionist ARBO Rotterdam/FAST een 3-1 nederlaag geleden tegen Peelpush in de Limburgse derby. Opmerkelijk was de afwezigheid van het...

Sport

Na zeven succesvolle jaren op het hoogste niveau heeft het vrouwenvolleybalteam van FAST afscheid genomen van het topvolleybal in Gennep. De Roze Vogols speelden...