Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

SV Milsbeek
SV Milsbeek SPES

Sport

Milsbeek verliest in Reek

Milsbeek heeft haar ongeslagen uitstatus niet kunnen voortzetten, de rood zwarten verloren met 3-2 van een fellere ploeg. Lees het verslag van Theo Hendriks op www.Gennep.News/sport.

Milsbeek heeft haar ongeslagen uitstatus niet kunnen voortzetten, de rood zwarten verloren met 3-2 van een fellere thuisploeg.

 

 

Door: Theo Hendriks

 

 

Net als vorig jaar had Milsbeek een superstart al na 45 seconden scoorde Jelle van Hensbergen de 0-1. Wie denkt dat er dan komt rust in de ploeg komt na een overwinning van vorige week en een snelle voorsprong kwam bedrogen uit. Een felle thuisploeg zorg voor veel balverlies in de Milsbeekse gelederen. Maar ondanks dat dat geeft Milsbeek niet veel kansen weg en net als de Rood Zwarten de controle over de wedstrijd denken te krijgen scoort Achilles Reek vanuit een onnodig weggeven corner via een kopbal van de ongedekte Bas Linders.

 

 

Buiten een scherp genomen vrije trap van Milsbeek speelt de wedstrijd zich vooral op het middenveld af. Tot de slotfase van de 1 e helft aanbreekt. Eerst verdedigt Nick Derksen goed bij een scherpe counter en uit de tegenaanval mist Ali alleen voor de keeper na een mooie steekpass van Bas Broekman.

 

 

Als net voor de rust Milsbeek staat te slapen bij een ingooi (die voor de rood zwarten was) profiteert Achilles van een misverstand in de verdediging en scoort in de laatste minuut de 2-1.

 

 

De 2e helft stat het beter bij de ploeg van Danny Claassen en heeft Milsbeek veel balbezit. De voorhoede is echter niet scherp vandaag en de counters van Reek zijn gevaarlijk. Zo kan spits Bas Linders zijn 3 e treffer maken uit een van de counters en kijkt Milsbeek tegen een 3-1 achterstand aan. Met de snelle Selim ingebracht probeert Milsbeek via de vleugels gevaar te stichten en in de 75e minuut krijgen de gasten een penalty en komen de rood zwarten terug tot 3-2.

 

 

Met nog een kwartier te spelen probeert Milsbeek de gelijkmaker te forceren maar moet keeper Bas van Egeren 2 maal redden bij een counter. Milsbeek krijgt nog een kans als verdediger Nick Derksen in een kluwen spelers op de keeper van Achilles schiet maar de gelijkmaker blijft uit.

 

 

De jonge Milsbeekse ploeg verliest verdiend van Achilles Reek en is zeer wisselvallig in zijn spel. Volgende week is er een geen speelronde en op 18-11 speelt Milsbeek thuis tegen DSV. Tegen deze moeilijke tegenstander zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden.

 

 

Verwant

Milsbeek

Op woensdagavond 7 juni vindt er een boeiende bijeenkomst plaats in Milsbeek, georganiseerd door CNC Grondstoffen en Community ME-N-U. Het evenement richt zich op...

Sport

De inwoners van Ottersum vierden gisteravond uitbundig feest, nadat de plaatselijke voetbalvereniging Achates een overtuigende 4-0 overwinning behaalde tegen Gassel in hun laatste thuiswedstrijd...

Sport

Op deze zonnige zondag vond de langverwachte seizoensafsluiting van VV Heijen plaats op Sportpark De Heikamp. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen werd gespeeld...

Sport

Vitesse '08 heeft op zondag een bittere nederlaag geleden die resulteerde in degradatie. In een cruciale wedstrijd tegen concurrent Constantia uit Wanroij moest Vitesse...