Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Moeizame overwinning SV Milsbeek

In de zeer sportieve thuiswedstrijd tegen hekkensluiter SCV’58 uit Velp onder prima leiding van scheidsrechter Lemmens uit Helmond behaalde het team van Robert Theunissen een moeizame maar verdiende 4-2 overwinning.

 

 

Door: Remi van Bergen

 

 

Het eerste half uur een futloos Milsbeek dat zich geen enkele kans wist te combineren tegen een sterk verdedigend SCV’58. De eerste de beste goed opgezette aanval in de 32e minuut leverde wel een doelpunt op. Na een mooie combinatie over rechts werd de prima voorzet van uitblinker Nick Derksen door een verdediger van SCV’58 in eigen doel verwerkt.

 

 

In de 34e minuut werd wederom een goed opgezette aanval ternauwernood gered door de doelman van SCV’58. Diezelfde doelman moest in de 36e minuut het veld verlaten na een terechte rode kaart. Hij wist spits Wahid Rashidi het score te beletten door een handsbal buiten het strafschopgebied. Uit de toegekende vrije trap schoot dezelfde spits de bal onberispelijk en onhoudbaar in de bovenhoek. Toen Milsbeek in de 46e minuut de voorsprong kon uitbreiden tot 3-0 dacht iedereen aan een mogelijke monsterzege. Dit derde doelpunt kwam tot stand na een mooie voorzet van Jelle van Hensbergen die keurig werd binnen getikt door Wahid Rashimi.

 

 

Van de verwachte monsterzege kwam niets terecht. SCV’58 scoorde binnen 5 minuten 2 keer met 2 wonderschone doelpunten en Milsbeek moest weer alle zeilen bijzetten om de wedstrijd weer te dicteren. Hierin slaagde de ploeg goed want na deze 2 mogelijkheden voor SCV bleef Milsbeek de wedstrijd volledig onder controle houden en kwam de voorsprong niet meer in gevaar. Zeker na de 4e treffer van invaller Daniel Janssen werd de wedstrijd rustig uitgespeeld en de overwinning veilig gesteld. Milsbeek blijft in de top 3 staan en is a.s. zondag vrij en zal op zondag 24 november in de uitwedstrijd tegen Gassel proberen om deze positie te handhaven.

 

 

Reacties