Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Mooie overwinning SV Milsbeek

Door afwezigheid van enkele basisspelers moest het met een gemiddelde leeftijd van nog geen 20 jaar Milsbeek het opnemen tegen SIOL uit Katwijk. De hardwerkende ploeg wist met een dosis vechtlust en inzet uiteindelijk een 3-2 zege te behalen.

 

 

Door: Cor Derks

 

 

Vanaf de eerste minuut kwam de gretige ploeg goed in de wedstrijd door elk duel te winnen. De eerste 2 aanvallen leverde al mooie kanen op maar de schoten van Daniel Janssen en Birol Caluk misten net het SIOL doel. Het enigste gevaar in de 1e helft voor het doel van Milsbeek was een afstandsschot in de 6e minuut dat rakelings overging.

 

 

In de 16e minuut de dikverdiende voorsprong middels een benutte terechte strafschop van Birol Caluk. 

 

 

Hierna een gelijkopgaande wedstrijd met nog 1 mooie kans van Selim Sahinturk die in kansrijke positie miste. Er werd door beide ploegen veel balverlies geleden waardoor het geen goede wedstrijd werd maar door de werklust van de jonge ploeg toch het aanzien waard.

 

 

De 2e helft een iets sterker SIOL dat in de 52e minuut onnodig balverlies op het middenveld van Milsbeek afstrafte met een mooie steekpass waarna de spits doelman Bad van Egeren kansloos liet. Milsbeek moest even alle zeilen bijzetten maar een prima pass van doelpuntenmaker Birol Caluk werd in de 55e minuut onhoudbaar door Daniel Janssen over de doelman van SIOL in het net geschoten. Milsbeek kon niet lang genieten van deze voorsprong. Al in de 58e minuut de gelijkmaker. De spits van SIOL onderschepte een terugspeelbal en kon moeiteloos scoren.

 

 

Milsbeek leek aangeslagen maar bleef hard werken.

 

 

In de 75e  minuut moest doelman van Egeren nog éénmaal zijn kunnen tonen door een bal uit de kruising te ranselen. Nadat Milsbeek een duidelijk strafschop werd ontnomen wist Daniel Janssen in de 76e minuut zijn 2e en later bleek winnende treffer te scoren.

 

 

In de rommelige eindfase waren er veel kleine overtredingen maar Milsbeek wist met deze jonge ploeg met de sterk spelende Jelle van Hensbergen toch de winst te behalen en zich keurig te nestelen in de middenmoot van de 4e klasse.

 

 

a.s. Zondag speelt Milsbeek uit in Reek tegen Achilles.

 

 

Reacties