Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Niels Fleuren Sportgala Gennep GennepNews

Sport

Niels Fleuren keert terug bij Vitesse ’08

Niels Fleuren, de doorgewinterde voetballer van 36 jaar met een indrukwekkend aantal van 550 professionele wedstrijden op zijn naam, staat op het punt een spectaculaire comeback te maken bij zijn voormalige club Vitesse ’08. Meer informatie op Gennep.News/sport.

Niels Fleuren, de doorgewinterde voetballer van 36 jaar met een indrukwekkend aantal van 550 professionele wedstrijden op zijn naam, staat op het punt een spectaculaire comeback te maken bij zijn voormalige club Vitesse ’08.

 

Zijn transfer wordt nu al bestempeld als dé transfer van het jaar in de amateurvoetbalwereld. Na maar liefst 26 seizoenen keert de ervaren linksback terug naar Vitesse ’08, een club uit zijn eigen stadje Gennep die momenteel vecht tegen degradatie in de derde klasse.

 

Vitesse’08 heeft de terugkeer van Fleuren, samen met Marijn van den Broek van Achates, officieel bevestigd. Fleuren maakt de overstap van VV Gemert, waar hij pas sinds de winterstop actief was. Hoewel hij ook een contractverlenging kon krijgen bij de derdedivisionist, heeft hij ervoor gekozen om terug te keren naar zijn geliefde club.

 

VVV Venlo

 

In 1997 verliet Niels Fleuren Vitesse en maakte hij de overstap naar VVV. Bij VVV groeide hij uit tot een clubicoon en speelde hij maar liefst 354 competitiewedstrijden, waarmee hij tot de top vier behoort van spelers met de meeste optredens voor VVV.

 

In 2016 vertrok hij naar FC Emmen en afgelopen zomer besloot hij zijn professionele carrière af te sluiten bij TOP Oss. Na een halfjaar bij De Treffers uit Groesbeek te hebben gespeeld, is hij momenteel een vaste basisspeler bij Gemert.

 

Vitesse ’08

 

Het is zeer waarschijnlijk dat Fleuren na de zomer zijn rentree maakt bij Vitesse in de vierde klasse. Fleuren heeft ervoor gekozen om bij zijn oude club te gaan spelen, waar ook zijn zoontje voetbalt en waar hij komend seizoen onder de hoede zal staan van oud-scheidsrechter Reinold Wiedemeijer, die het team zal trainen. Momenteel staat Vitesse ’08 met nog één speelronde te gaan onderaan.

 

Met zijn ongelooflijke ervaring en zijn professionele carrière op het hoogste niveau zal Niels Fleuren ongetwijfeld een cruciale versterking vormen voor Vitesse ’08.

 

Verwant

Sport

Na een indrukwekkende periode van 14 jaar legt voorzitter Willy ten Haaf op 1 juli 2023 de voorzittershamer neer bij voetbalclub Vitesse '08. Om...

Sport

In een spannende laatste speelronde heeft VV Heijen de titel in de vierde klasse F weten te bemachtigen. De Noord-Limburgse voetbalploeg behaalde een glorieuze...

Ottersum

De betrokkenheid van de buurt bij de plannen voor het nieuwe sportpark van voetbalvereniging Achates in Ottersum wordt gepresenteerd als een positieve ontwikkeling. Echter,...

Sport

De inwoners van Ottersum vierden gisteravond uitbundig feest, nadat de plaatselijke voetbalvereniging Achates een overtuigende 4-0 overwinning behaalde tegen Gassel in hun laatste thuiswedstrijd...