Agenda
Volg ons
Shared Space
 

FAST start met nieuw logo en Academy

Flynth Flamingo’s Activia (FAST) presenteert voor komend seizoen een nieuw logo dat is ontworpen door Rian Weemen, lid van de PR-commissie.

 

FAST

 

De bal links staat symbool kracht en snelheid (FAST). De letter T heeft een van de tanden uit het Activia-shirt. De letter T refereert met het driehoekje ook aan de opgetrokken poot van de Flamingo. Het roze doet uiteraard gestand aan de hoofdkleur van het wedstrijdtenue.

 

 

FAST Academy

 

Naast het nieuwe logo start FAST (Flamingo’s Activia Stichting Topvolleybal) komend seizoen ook met de FAST Academy, een opleidingstraject op topniveau voor jeugdige regionale volleybaltalenten.

 

De FAST Academy is vooralsnog bedoeld voor getalenteerde volleybalsters uit de Meisjes B- en C-jeugd van twintig verenigingen uit de regio Land van Cuijk en kop van Noord-Limburg. Deze talenten kunnen door de eigen vereniging, op persoonlijke titel of op voordracht van de FAST-scouting worden aangemeld. Vervolgens vindt een screeningsprocedure door de FAST-trainers plaats.

 

De trainingen van de FAST Academy worden gegeven door meerdere gespecialiseerde trainers en gasttrainers die tijdens het volleybalseizoen in totaal 27 trainingen op zondagochtend verzorgen in sporthal Pica Mare in Gennep en de Activiahal in Sint Anthonis. De trainingen duren twee uur en worden gegeven in de vorm van themablokken.

 

 

Neem voor meer informatie over de FAST Academy contact op met FAST-secretaris Bé van der Woude via bevanderwoude@icloud.com of via 06 – 198 509 78.

 

Bron: www.facebook.com/flamingosdames1, archieffoto: Peter Gommans

 

 

Reacties