Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep Vitaal

Gennep

Nieuwe activiteiten Gennep Vitaal

Gennep Vitaal kondigt spannende bewegingsprogramma’s aan, bedoeld om mensen van alle leeftijden en condities aan te moedigen om actief te blijven en van lichaamsbeweging te genieten. Op Gennep.News een overzicht van de nieuwe aanbiedingen.

Gennep Vitaal kondigt spannende bewegingsprogramma’s aan, bedoeld om mensen van alle leeftijden en condities aan te moedigen om actief te blijven en van lichaamsbeweging te genieten. Hier is een overzicht van de nieuwe aanbiedingen:

 

Nordic Walking

 

Sinds zaterdag 26 augustus biedt Gennep Vitaal een techniekcursus Nordic Walking aan. Deze cursus bestaat uit 7 lessen en is gericht op zowel nieuwkomers als degenen die hun Nordic Walking-techniek willen verbeteren. Nordic Walking, oorspronkelijk ontwikkeld in Finland, betreft wandelen met speciale skistokken, bekend als ‘poles’.

 

Deelnemers betalen €85 per persoon voor de gehele cursus, die plaatsvindt bij De Heijkuul van Vitesse ’08. De groepsgrootte is beperkt tot 12 deelnemers om persoonlijke aandacht te waarborgen. Na afronding ontvangen deelnemers een bewijs van deelname. Bij voldoende belangstelling wordt de groep voortgezet. De lessen worden geleid door Mariëtte Corstjens.

 

Stoelyoga

 

Op dinsdag 6 september start Gennep Vitaal met Stoelyoga, waarbij milde yogahoudingen op een stoel worden uitgevoerd. Deze benadering is geschikt voor alle leeftijden en condities, omdat het een rustige vorm van beweging betreft. De lessen worden verzorgd door Annette Leijten en vinden plaats in Zaal Pica Mare. Aanmelden voor twee gratis proeflessen is mogelijk per e-mail via olga@gennepdoetmee.nl.

 

Voor deelnemers die enthousiast zijn over de activiteiten van Gennep Vitaal, geldt een speciale aanbieding. Bij het volgen van een tweede les bij Gennep Vitaal betaalt men slechts 50% van de prijs van de goedkoopste activiteit. Het lesgeld wordt in twee termijnen geïncasseerd, waarbij de eerste incasso eind september plaatsvindt.

 

Sportief wandelen

 

Vandaag begint ook het Sportief Wandelen bij Gennep Vitaal, met aandacht voor wandeltechniek, oefeningen om kracht, conditie, lenigheid en balans te verbeteren, gediplomeerde KNWB instructeurs, en de mogelijkheid om na afloop gezellig samen iets te drinken.

 

Gennep Vitaal hoopt dat deze nieuwe bewegingskansen mensen zullen aanmoedigen om een gezond en actief levensstijl te omarmen. Aanmelden kan via olga@gennepdoetmee.nl.

 

Verwant

Sport

VIOS/SPES behaalde een 14-11 overwinning op Oranje Wit na een vlotte start met een 4-0 voorsprong, gevolgd door een periode van gelijkspel. Coach Niels...

Gemeente Gennep

Gennep overweegt tennisbanen af te stoten vanwege een overschot van 25%, waarbij samenvoeging van verenigingen wordt besproken. Gemeente wil geen nieuwe investeringen zonder optimale...

Gennep

In aanloop naar de negende editie van de Simac Ladies Tour in Gennep verkende TC Gennep het parcours met enthousiaste wielrenners, terwijl wielervereniging Groenewoud...

Gennep

Schaakvereniging Gennep begint het nieuwe seizoen met een reeks activiteiten, waaronder een jaarvergadering, snelschaakkampioenschap en interne competitie. Nieuwe en ervaren schakers zijn welkom voor...