Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Nieuwe activiteiten Gennep Vitaal

Op plezierige manier werken aan je gezondheid en lekker fit blijven? Dat kan bij Gennep Vitaal! Je kon er al terecht voor de lessen Sport & Spel, Sportief Wandelen, Bootcamp, Zwemmen en Functioneel bewegen. Vanaf januari komt er een nieuwe activiteit bij: Looptraining op vrijdagochtend.

 

 

Bij deze training ga je lekker in het bos op je eigen niveau werken aan je conditie, snelheid, kracht en techniek. Deze training wordt vanaf 10 januari gegeven op vrijdag van 09.00 – 10.00 uur. Start en finish is aan de Spoordijk , op 50 meter afstand van de kruising Randweg/Brabantweg Gennep , ook wel het Duits lijntje genoemd.

 

 

Vanwege het succes van de wandelgroepen komt er tevens een extra wandelgroep bij. Deze groep start op vrijdag 10 januari om 09.15 uur en eindigt 10.30 uur. Vertrekplaats is de Beweegtuin bij Norbertushof Gennep.

 

 

Het volledige sportprogramma is te vinden op de website. Alle activiteiten worden verzorgd door sportdocenten van Gennep Vitaal op verschillende locaties in de gemeente Gennep.

 

 

Er wordt volop aandacht besteed aan de conditie en het versterken van de spieren. Ook spelvormen ontbreken niet. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de individuele sporter. Olga Flintrop:

 

 

Begin het jaar goed! Bewegen is belangrijk. Daarmee blijf je gezond en fit!

 

 

Wil je een keer meedoen? Dat kan!

 

 

Kom gerust langs voor twee gratis proeflessen. Je hoeft je niet aan te melden.

 

 

Reacties