Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

hardloopcursus
Genneperheiloop

Sport

Nieuwe hardloopcursus in Gennep

Start op 12 maart: 15-weekse hardloopcursus in Gennep door Gennep Atletiek. Beginners worden stap voor stap begeleid naar het kunnen rennen van 5,5 km. Kosten €50 incl. deelname aan Kuul- en Bosloop. Aanmelden via looptrainer@gennepatletiek.nl.

Ben jij klaar om je hardloopschoenen aan te trekken en de straten van Gennep te veroveren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op dinsdag 12 maart 2024 gaat er weer een gloednieuwe hardloopcursus van start, speciaal ontworpen voor beginnende hardlopers zoals jij.

 

Hardloopcursus

 

Gedurende 15 weken word je begeleid door ervaren trainers van Gennep Atletiek, die je stap voor stap zullen coachen naar het punt waarop jij moeiteloos 5,5 km kunt rennen. Geen zorgen als je nog nooit eerder hebt hardgelopen, want deze cursus is perfect voor beginners!

 

De trainingen vinden plaats op dinsdagavond (start om 19.00 uur) en zaterdagochtend (start om 09.00 uur) vanaf Sportpark De Heijkuul aan de Langeweg in Gennep. Je hoeft het niet alleen te doen! Bij deze cursus draait het om samen sporten en elkaar motiveren.

 

Kuul- en Bosloop

 

Op zondagochtend 23 juni 2024 is het zover: de grote finale van de cursus! Je mag deelnemen aan de Gennepse Kuul- en Bosloop op het onderdeel 5,5 km. Een geweldige kans om te laten zien wat je hebt geleerd en om jezelf te overtreffen!

 

Voor slechts 50 euro kun je deelnemen aan de cursus, inclusief deelname aan de Kuul- en Bosloop en een tijdelijk lidmaatschap bij onze vereniging en de Atletiekunie voor verzekering.

 

Wil je eerst eens proberen of het iets voor jou is? Geen probleem! Je kunt vrijblijvend deelnemen aan een eerste training voordat je besluit om je aan te melden.

 

Voor meer informatie en aanmelding kun je een mail sturen naar looptrainer@gennepatletiek.nl.

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gemeenteraadslid Joy Hillebrand van RoodGroen Lokaal heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van Gennep over de implementatie van een nieuw basisdienstverleningspakket voor schuldhulpverlening....

Gemeente Gennep

Gennep kampt met financiële uitdagingen door verminderde steun van de regering. Wethouder Janine van Hulsteijn legt uit dat er jaarlijks tussen de 2,5 en...

Gemeente Gennep

Op 21 mei 2024 ging de campagne IkSwitch.nu van start in Gennep, met wethouder Frank Pubben en Leontien van Moorsel die het startschot gaven....

Gennep

De digitale samenleving stelt hoge eisen aan ons, maar het Informatiepunt in de Bibliotheek biedt gratis hulp en advies bij digitale en overheidszaken. Ze...