Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Nieuwe hoofdsponsor Vitesse ’08

Snellen Horeca Service is de aankomende 5 seizoenen de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse ’08. Het bedrijf in Heijen volgt hiermee Elpress BV op, dat na 6 jaar besloot te stoppen als hoofdsponsor.

 

 

Snellen Horeca Service

 

 

Snellen Horeca Service is al ruim 45 jaar succesvol actief in de horecabranche in de breedste zin van het woord.

 

 

Op het hoogste punt van de Bavaria brouwerij te Lieshout heeft Bas Snellen, in het bijzijn van de voorzitter van Vitesse ’08 en de sponsorcommissie zijn handtekening gezet, onder een 5 jarig contract. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Bavaria, onder het genot van een hapje en drankje, is de verdere samenwerking voor de aankomende jaren beklonken.

 

 

Snellen Horeca Service gaat niet alleen het 1e elftal in het nieuw steken, maar gaat ook een belangrijke bijdrage leveren aan de jeugdafdeling.
De jeugd heeft immers de toekomst.

 

 

Een onderdeel van Snellen Horeca Service is het verzorgen van feest (kerst)pakketten. Op de achterzijde van de nieuwe voetbalshirts is het logo van feestpakketopmaat.nl zichtbaar.

 

 

We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking. Snellen Horeca Service heeft net als wij gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast willen ze zowel de senioren als de junioren afdeling versterken. Iets waar wij als Vitesse ’08, volledig achter staan. Namens de sponsorcommissie en het bestuur willen wij Bas Snellen en Snellen Horeca Service bedanken voor de steun en vertrouwen in Vitesse ’08.

 

 

 

 

Op de foto gaan Willie ten Haaf (voorzitter Vitesse ’08, rechts) en Bas Snellen (eigenaar van Snellen Horeca Service) de samenwerking aan voor de aankomende 5 jaar.

 

 

Reacties