Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

VIOS Ottersum

Sport

Nieuwe korfballers welkom bij VIOS

Na een succesvol jaar zijn VIOS 1 en alle jeugdteams weer aan het trainen op het kunstgrasveld in Ottersum. Lijkt het jou ook leuk om (weer) te gaan korfballen bij een sportieve, gezellige en nog altijd groeiende vereniging? Stuur dan een berichtje naar info@vios-ottersum.nl. Ook nieuwe jeugdspelers zijn uiteraard welkom bij VIOS. Meer info op www.Gennep.News/sport.

Na een succesvol jaar zijn VIOS 1 en alle jeugdteams weer aan het trainen op het kunstgrasveld in Ottersum. Onder leiding van coach Harald van Dongen is VIOS 1 is afgelopen seizoen op het veld kampioen geworden in de 1e klasse en zal komend seizoen starten in de Overgangsklasse.

 

 

Helaas hebben door langdurige blessures en stage/studie een aantal speelsters (tijdelijk) afscheid moeten nemen, waardoor VIOS 1 en de midweekteams nog aanvulling kunnen gebruiken.

 

 

Lijkt het jou ook leuk om (weer) te gaan korfballen bij een sportieve, gezellige en nog altijd groeiende vereniging? Stuur dan een berichtje naar info@vios-ottersum.nl. Ook nieuwe jeugdspelers zijn uiteraard welkom bij VIOS.

 

 

Wil je een keer kijken of korfballen bij VIOS wat voor je is? Train dan drie keer gratis mee met een van onze jeugdteams.

 

 

Op zondag 9 september om 11 uur opent VIOS 1 het nieuwe korfbalseizoen thuis tegen SVOC’01. De A1 debuteert een week later in de hoofdklasse in Reusel tegen Rosolo A1.

 

 

Foto: Jurgen Wagemakers

 

 

Verwant

Sport

VIOS/SPES B1 verovert de Nederlandse titel na een spannende finale tegen De Korfrakkers B1. Het team uit Milsbeek en Ottersum pakte een vroege voorsprong...

Sport

VIOS/SPES heeft een indrukwekkend korfbalseizoen afgesloten met meerdere finaleplekken. Hoewel het eerste team zilver behaalde, zijn de jeugdteams kampioen geworden. De toekomst van het...

Sport

VIOS/SPES 1 heeft zich overtuigend geplaatst voor de NK finale dameskorfbal. Ook de A1 en B1 teams strijden mee. De finale vindt plaats op...

Sport

VIOS/SPES verliest in de laatste seconden de bekerfinale tegen Be Quick. Na een sterke eerste helft gaven ze een voorsprong weg. Zondag spelen ze...