Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Nieuwe trainer-coach voor VIOS 1

Het seizoen 2016-2017 zit er bijna op voor VIOS. VIOS 1 heeft mooi bovenin meegedraaid, een knappe prestatie van een team in een nieuwe samenstelling onder leiding van Paul Haukes. VIOS is Paul dan ook veel dank verschuldigd voor zijn inzet voor de selectie van VIOS. Zijn betrokkenheid en motivatie was zeer prettig voor onze vereniging.

 

Na dit seizoen zullen de wegen van Paul en VIOS echter scheiden, in goed overleg is besloten om niet samen het nieuwe seizoen in te gaan. Paul gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Vios is er inmiddels in geslaagd een nieuwe trainer-coach aan te stellen. Harald van Dongen zal aankomend seizoen de rol van Paul overnemen. Harald heeft zelf jarenlang gekorfbald bij Korfbalvereniging THOR in Harmelen.

 

Binnen deze vereniging heeft hij vele teams begeleid als trainer-coach, zowel in de jeugd als bij de senioren. Binnen het dameskorfbal is Harald een aantal jaren geleden trainer-coach geweest van Rosolo 3. Daarnaast is hij sinds enige jaren actief als KNKV-scheidsrechter, zowel in het gemengd als in het dameskorfbal. Als scheidsrechter heeft hij tijdens de uitreiking van de damesawards de prijs voor beste scheidsrechter van dit seizoen ontvangen.

 

VIOS is ervan overtuigd dat ze met Harald de kwaliteit in huis hebben gehaald om verder te bouwen aan nieuwe sportieve prestaties binnen VIOS 1. Zij zullen aankomend seizoen zowel buiten als binnen starten in de 1e klasse.

 

(Bron & Foto: vios-ottersum.nl)

 

 

Reacties