Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Sport

Norbertushof zoekt ploegleider

Ongeveer 20 kwetsbare senioren fietsen, iedere maandag in groepjes van 4 tot 8 personen gelijk, variërend van 10 tot 30 minuten in eigen tempo. Het is er gezellig en druk. Zo druk dat er aan uitbreiding gedacht wordt op woensdagmorgen. Stuur een mailtje via gennepvitaal.nl als vrijwilliger wil worden.

Ongeveer 20 kwetsbare senioren fietsen, iedere maandag in groepjes van 4 tot 8 personen gelijk, variërend van 10 tot 30 minuten in eigen tempo. Gekoppeld aan een scherm zodat de ene week door Amsterdam en de andere week bijvoorbeeld over de Veluwe wordt gefietst.

 

 

Het is er gezellig en druk. Zo druk dat er aan uitbreiding gedacht wordt op woensdagmorgen. Maar voor deze taak hebben we om alles goed te laten verlopen zo’n 8 vrijwilligers nodig die eens in de drie weken op toerbeurt op woensdag de ouderen te helpen met het op en afstappen en voor sfeer te zorgen.

 

 

Ben of ken jij de persoon die dit wil doen? Of heb je een echtgenoot die veel van fietsen houdt? Woensdag 13 maart 15.30 uur in het Atrium van Norbertushof is er een vrijblijvende informatie uurtje waarin we alles uitleggen. Stuur een mailtje via gennepvitaal.nl vóór 11 maart als je de senioren wilt helpen en we zien je graag op 13 maart.

 

Verwant