Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Sport

Onverdiende nederlaag Vitesse

Vitesse leed in Oploo een onverdiende 1-0 nederlaag tegen Excellent. Eigenlijk verdienden beide ploegen geen overwinning, daarvoor werden te weinig kansen gecreëerd. Beide ploegen slaagden er de gehele wedstrijd niet in een goede aanval op te zetten, laat staan af te ronden. Lees het verslag van Bertus van As op www.Gennep.News/sport.

Vitesse leed in Oploo een onverdiende 1-0 nederlaag tegen Excellent. Eigenlijk verdienden beide ploegen geen overwinning, daarvoor werden te weinig kansen gecreëerd. Beide ploegen slaagden er de gehele wedstrijd niet in een goede aanval op te zetten, laat staan af te ronden.

 

 

Door: Bertus van As

 

 

Uiteindelijk leidde een wat gemakkelijk gegeven strafschop indirect tot een overwinning voor de thuisploeg. Vlak voor rust kreeg Excellent om onduidelijke reden een strafschop van de scheidsrechter cadeau. Tot opluchting van heel Vitesse schoot Sven Heldens hoog over.

 

 

In de tweede helft ging de bal in de 66e minuut opnieuw op de stip. Nu na een handsbal van Stijn Verhoeven De bal rolde van zijn schouder over zijn arm. In eerste instantie keerde doelman Lex Wever van de Gennepenaren het schot van Rick van Koulil, maar hij was kansloos op de rebound van dezelfde speler.

 

 

Vier minuten later kreeg de vlak na rust ingevallen Niek Hendriks tot ieders verbazing een directe rode kaart voor een vermaande overtreding. De Gennepse speler raakte wel zijn tegenstander, maar kon die absoluut niet zien. Voor Vitesse waren de druiven zuur en enkele spelers reageerden hun frustraties af op de scheidsrechter. Het gevolg, nog eens vier gele kaarten.

 

 

Al met al een wat ongelukkige nederlaag voor Vitesse, dat, net als Excellent er eigenlijk niet ion slaagde om een doeltreffende aanval op te zetten.

 

 

Vitesse speelt op Tweede Paasdag thuis tegen nummer twee Schijndel./DE WIT. Op voorhand is dit opnieuw een loodzware opgave voor de Gennepenaren.

 

 

Verwant

Gennep

Vroeg uit de veren, een stevig ontbijt, de laarzen aan en op naar de plek waar gestart wordt met de schoonmaak in de natuur....

Column

Dames en heren, zet uw feesthoedjes maar op en haal het barbecuevlees tevoorschijn. Kaarsen op tafel en vuurkorven in het weiland. De vlag mag...

Gennep

Op zaterdag 13 maart heeft de kringloop- en outletwinkel in Gennep haar deuren definitief gesloten. Het team heeft de afgelopen jaren met veel plezier...

Sport

Het is een verrassing van formaat: ARBO Rotterdam FAST, dat nagenoeg puntloos onderaan de ranglijst bungelt in de eredivisie, heeft zich geplaatst voor de...