Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Onverdiende nederlaag Vitesse

Vitesse leed in Oploo een onverdiende 1-0 nederlaag tegen Excellent. Eigenlijk verdienden beide ploegen geen overwinning, daarvoor werden te weinig kansen gecreëerd. Beide ploegen slaagden er de gehele wedstrijd niet in een goede aanval op te zetten, laat staan af te ronden.

 

 

Door: Bertus van As

 

 

Uiteindelijk leidde een wat gemakkelijk gegeven strafschop indirect tot een overwinning voor de thuisploeg. Vlak voor rust kreeg Excellent om onduidelijke reden een strafschop van de scheidsrechter cadeau. Tot opluchting van heel Vitesse schoot Sven Heldens hoog over.

 

 

In de tweede helft ging de bal in de 66e minuut opnieuw op de stip. Nu na een handsbal van Stijn Verhoeven De bal rolde van zijn schouder over zijn arm. In eerste instantie keerde doelman Lex Wever van de Gennepenaren het schot van Rick van Koulil, maar hij was kansloos op de rebound van dezelfde speler.

 

 

Vier minuten later kreeg de vlak na rust ingevallen Niek Hendriks tot ieders verbazing een directe rode kaart voor een vermaande overtreding. De Gennepse speler raakte wel zijn tegenstander, maar kon die absoluut niet zien. Voor Vitesse waren de druiven zuur en enkele spelers reageerden hun frustraties af op de scheidsrechter. Het gevolg, nog eens vier gele kaarten.

 

 

Al met al een wat ongelukkige nederlaag voor Vitesse, dat, net als Excellent er eigenlijk niet ion slaagde om een doeltreffende aanval op te zetten.

 

 

Vitesse speelt op Tweede Paasdag thuis tegen nummer twee Schijndel./DE WIT. Op voorhand is dit opnieuw een loodzware opgave voor de Gennepenaren.

 

 

Reacties