Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Peutersurvival in Pica Mare

In een waterrijk land als Nederland is het noodzakelijk dat je kindje zich kan redden in het water. Bewegen in water is leuk en ontspannend, maar water kan ook gevaarlijk zijn.

 

Vooral vanaf het moment dat kinderen kunnen lopen. Ze zijn dan nog te jong om zwemslagen aan te leren, maar kunnen zich wel overlevingstechnieken eigen maken. Daarom is er nu Peutersurvival.

 

Vertelt Gerda Franken  van Sportcentrum Pica Mare.

 

Onder leiding van een gediplomeerd zweminstructeur leert je kindje zichzelf te redden in het water door vaardigheden te ontwikkelen als: drijven op de rug, naar kant komen en uit het water gaan.

 

Tijdens deze leuke en leerzame lessen leert je kindje spelenderwijs om te gaan met verschillende situaties.

 

Om deze situaties zo realistisch mogelijk te maken wordt er regelmatig met kleren gezwommen en worden hulpmiddelen als drijfmaterialen gebruikt. Peutersurvival is voor peuters van 3 tot 4 jaar.

 

Meer informatie: Pica Mare ( 0485 – 514848) of mailen naar picamare@optisport.nl

Verwant

Carnaval

De Mé.rtzitting in Gennep introduceert een toegangsprijs van 5 euro met polsbandjes vanwege veiligheidszorgen en drukte tijdens vorig jaar. Meer informatie op Gennep.News.

Gennep

In Gennep dreigt zwembad Pica Mare te zinken door hoge renovatiekosten, maar de 24 uur van Gennep en een petitie getuigen van een vastberaden...

Gennep

Inwoners van Gennep strijden tegen de mogelijke sluiting van zwembad Pica Mare door een indrukwekkende 24-uurs zwemmarathon te organiseren: 24 uur van Gennep. De...

Column

De gemeente sleept zich door een kostbare renovatie in een financieel moeras, waar de tegenstelling tussen ambtelijke luxe en financiële problemen voor burgers scherp...