Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Roel van Wijk nieuwe Hoofdtrainer S.V. Vitesse ’08
Roel van Wijk nieuwe Hoofdtrainer S.V. Vitesse ’08

Sport

Roel van Wijk coach Vitesse’08

Roel van Wijk, ervaren voetballer en trainer, wordt de nieuwe hoofdtrainer van S.V. Vitesse’08 uit Gennep voor het seizoen 2024-2025. Hij volgt Reinold Wiedemeijer op, die na slechts één seizoen zijn rol als hoofdtrainer neerlegt.

Het aanstaande voetbalseizoen van 2024-2025 belooft een boeiende start te worden voor S.V. Vitesse’08 uit Gennep, met de benoeming van Roel van Wijk (43) als de kersverse hoofdtrainer.

 

Van Wijk, afkomstig uit Nijmegen, heeft een contract voor één jaar ondertekend en brengt een aardige voetbalachtergrond met zich mee, zowel als speler als trainer.

 

Roel van Wijk

 

Zijn voetbalreis omvat een historie, waarbij hij de groene velden betrad als speler voor gerenommeerde clubs als SCE, Woezik en Milsbeek. Van Wijk heeft zijn ervaring uitgebreid als jeugd- en assistent-trainer bij SCE, en als hoofdtrainer bij SV Milsbeek. Momenteel draagt hij bij als assistent-trainer bij RKSV Brakkenstein.

 

Voorzitter Roger Geutjes van SV Vitesse ’08 is blij met de samenwerking met Van Wijk. Bestuurslid Technische Zaken, Shane van As, deelt zijn enthousiasme en vertrouwen:

 

“Roel is een gepassioneerde en gedreven trainer! Wij hebben volledig vertrouwen in Roel om de selectie naar een hoger niveau te tillen en zijn ervan overtuigd dat hij een sleutelrol zal spelen in het scouten en ontwikkelen van onze eigen jeugdspelers.”

 

Ook Roel van Wijk zelf kijkt uit naar de uitdaging die voor hem ligt:

 

“Ik ben verheugd dat Vitesse ’08 op mijn pad is gekomen. Ik zie enorm uit naar deze nieuwe uitdaging in het aankomende seizoen.”

 

Roel van Wijk neemt het roer over van Reinold Wiedemeijer. De voormalige arbiter in het profvoetbal heeft verrassend besloten om zijn rol als hoofdtrainer na slechts één seizoen neer te leggen, waarmee hij de weg vrijmaakt voor Van Wijk om zijn stempel te drukken op het verhaal van Vitesse’08.

 

Oud-scheids Wiedemeijer coach Vitesse ’08

 

Verwant

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...

Gennep

Op 18 februari 2024 herdacht Gennep de bevrijding van 79 jaar geleden. Het komende jaar staat in het teken van diverse herdenkingsactiviteiten, verdeeld over...

Gennep

Op Paaszaterdag 30 maart vindt in Gennep de jaarlijkse Norbertus Wandeltocht plaats, georganiseerd door Stichting Vrienden van Norbertus. Het evenement heeft tot doel fondsen...

Gennep

Op zaterdag 16 maart 2024 organiseert Vocalgroup Goldies uit Gennep samen met Gospelchor Voices uit Uedem, Duitsland, haar eerste grote concert. Dit jubileumconcert, enkele...