Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Selectie van Flynth FAST weer uitgebreid

Flynth FAST legt ook Daniëlle Bosman vast, Lisa Kersten blijft

 

 

Eredivisionist Flynth FAST heeft in de persoon van Daniëlle Bosman een nieuwe diagonaal aan zich gebonden. De 26-jarige Edese komt over van tweededivisionist SSS Barneveld. Ook weet de ploeg van trainer Harmen Bijsterbosch zich verzekerd van de diensten van Lisa Kersten. Zij heeft besloten te blijven. Door deze ontwikkelingen is de selectie van Flynth FAST nagenoeg compleet.

 

 

Door Jos Gröniger

 

 

Lisa Kersten, die in 2017 overkwam van Oskam Taurus uit Houten, dacht lang na over haar toekomst.

 

 

Het was moeilijk, maar dit is het beste besluit. Een fulltime baan is lastig te combineren met volleyen op dit niveau. Ik kies nu voor het volleybal en ga zoeken naar een baan voor drie dagen.

 

 

 

 

Aan het maatschappelijke besluit koppelt Kersten de keuze voor Flynth FAST.

 

 

Er staat een mooi team met een goede sfeer. En spelen met zo’n thuispubliek blijft fantastisch.

 

 

Daniëlle Bosman

 

 

De in Barneveld geboren en getogen Daniëlle Bosman, startte met volleybal bij SSS, en maakte gedurende drie seizoenen een uitstapje naar Prima Donna Kaas Huizen. Bij de Noord Hollandse club was zij tot 2015 actief in de Eerste Divisie en Topdivisie.

 

 

De diagonaal, die bij haar club in Barneveld aangekondigde te stoppen, werd onlangs verrast toen Flynth FAST haar polste. Toch nam zij de uitnodiging graag aan.

 

 

Het was een meisjesdroom om in de Eredivisie te spelen. Maar toen ik moeder werd heb ik dat idee laten varen.

 

 

Afgelopen week trainde de diagonaal twee keer mee bij de ploeg uit Gennep en Sint Anthonis.

 

 

Dat beviel prima. Ik ken van het team onder andere Rachel (Feron) en Steffie (Janshen) omdat we elkaar in het verleden troffen bij wedstrijden tussen PDK Huizen en Flamingo’s. En met Maus Smeets speelde ik samen.

 

 

Reacties