Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Uniformiteit in Tenues voor Alle Teams van VIOSSPES

Sport

Spanning stijgt voor VIOS/SPES

Dit weekend strijden de korfbalteams van VIOS/SPES om de NK-titel. Met thuisvoordeel hopen ze op veel steun. Donderdagavond spelen ze de bekerfinale tegen Be Quick Nuland. Meer informatie op Gennep.News!

Het korfbalseizoen nadert zijn einde. De clubs strijden om de prijzen. Dit weekend is het alles of niets tijdens het play-off weekend. De B1, A1 en het eerste team van VIOS/SPES spelen om de NK-titel.

 

Thuisvoordeel

 

Dankzij de knappe prestaties dit seizoen hebben alle teams dit weekend thuisvoordeel. Alle wedstrijden vinden plaats in Milsbeek. Bij winst staan de teams volgende week zondag, 16 juni, op het NK in Schaijk.

 

Finaleweken voor VIOS/SPES

 

Trots

 

De clubs zijn trots op hun prestaties. Ze hopen op de aanwezigheid van lokale en regionale media om verslag te doen van de wedstrijden. Anouk Schallenberg, woordvoerder van de club, nodigt iedereen uit om aanwezig te zijn. De teams rekenen ook op de steun van hun fans.

 

Bekerfinale

 

Donderdagavond speelt de selectie om 20.00 uur de bekerfinale tegen Be Quick Nuland. Deze wedstrijd vindt plaats in Reusel. De club verwacht een spannende wedstrijd. Een verslag en foto’s zullen laat die avond of de volgende ochtend per mail worden verzonden.

 

Aftellen

 

Het aftellen is begonnen. De spanning is te voelen in Milsbeek. Iedereen maakt zich klaar voor een weekend vol sportieve hoogtepunten. Supporters zijn welkom om de teams aan te moedigen. Deze wedstrijden zijn niet te missen.

 

 

Verwant

Sport

VIOS/SPES B1 verovert de Nederlandse titel na een spannende finale tegen De Korfrakkers B1. Het team uit Milsbeek en Ottersum pakte een vroege voorsprong...

Sport

VIOS/SPES heeft een indrukwekkend korfbalseizoen afgesloten met meerdere finaleplekken. Hoewel het eerste team zilver behaalde, zijn de jeugdteams kampioen geworden. De toekomst van het...

Sport

VIOS/SPES 1 heeft zich overtuigend geplaatst voor de NK finale dameskorfbal. Ook de A1 en B1 teams strijden mee. De finale vindt plaats op...

Sport

VIOS/SPES verliest in de laatste seconden de bekerfinale tegen Be Quick. Na een sterke eerste helft gaven ze een voorsprong weg. Zondag spelen ze...