Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Milsbeek

SPES begint met winst

Op de mooie eerste zondag in september startte SPES weer in de topklasse na het kampioenschap gehaald te hebben in de hoofdklasse afgelopen seizoen. De selectie staat onder leiding van Marijke de Veer. Met Caroline Lamers als assistent heeft de SPES selectie een goede voorbereiding achter de rug.
Vandaag wachtte meteen een zware tegenstanders, het altijd sterkte de korfrakkers. SPES startte zonder twijfels en kwam met 4-0 voor. De korfrakkers kwam terug tot 4-3 waarna SPES, na een time out, de voorsprong veder uitbouwde tot een 10-6 ruststand.

 

 

Na rust waren er voor beide teams vele kansen nodig voor een doelpunt. Het verschil van 3 doelpunten in het voordeel van Spes bleef in die fase overeind. Er werd tactisch gewisseld om een doelpunt af te dwingen. De thuisploeg pakte het weer op. De winst kwam voor SPES niet meer in gevaar. De milsbeekse liepen nog uit naar 17-10. Het was niet altijd een sterke wedstrijd, maar Spes leverde zeker strijd.

 

 

Een mooie teamprestatie van het vaandelteam vandaag. Ook het 2e team van SPES wist, met meerdere jonge A-junioren in de basis, een overwinning te pakken tegen het altijd lastige korfrakkers 3 werd het 13-12. Een mooi begin van de competitie.

 

 

https://www.facebook.com/SpesMilsbeek/posts/1460828620663250

 

 

Volgende week staat de uitwedstrijd in Nuland tegen Be Quick 1 op het programma om 15.00 uur. SPES 2 speelt dan haar uitwedstrijd tegen Klick ’15/ Miko’76 2 in Wilbertoord.

 

 

Voor SPES scoorden: Dyan Peters 4, Femke Wijnhoven 3, Marissa van Duijnhoven 3, Yara koster 2, Nienke Dercks 2, Michelle Smulders, Jessie Janssen, Jara Wieland 1.

 

 

Verwant

Sport

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen het nieuwe trainersduo bij VIOS/SPES, waar ze samen de eerste selectie zullen leiden. Isa Arts en Harald van...

Sport

VIOS/SPES verstevigt haar tweede positie in de Topklasse met een overtuigende 21-17 overwinning op Melderslo. Coach Niels Schallenberg benadrukt het belang van de komende...

Sport

VIOS/SPES leed voor het eerst in ruim 3 jaar puntverlies in de zaal tegen Be Quick 1, na een matige tweede helft en een...

Sport

VIOS/SPES 2 zette vandaag een sterke reeks voort met een nipte overwinning op Prinses Irene 2 (13-12), dankzij teamwork en cruciale invalbeurten. Coach Isa...