Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

SPES en Korfrakkers even sterk

Zaterdag 5 oktober speelde SPES hun vierde competitiewedstrijd uit in Erp tegen De Korfrakkers. Een voorheen goede bekende van SPES, echter dit seizoen met een nagenoeg nieuw en jong team. Voor beide ploegen verliep de start van de competitie anders dan dat men gewend is. Zowel SPES als De Korfrakkers haalden namelijk nog geen enkel punt uit de voorgaande drie wedstrijden. Deze middag zou daar dus zeker verandering in komen…

 

 

Door: Remi van Bergen

 

 

De dames hadden zin in de wedstrijd maar begonnen ook wat rommelig. Dat De Korfrakkers en SPES even sterk zijn dit seizoen werd ook al snel duidelijk. De gehele wedstrijd werd het verschil in score niet meer dan 1 doelpunt. SPES werkte hard en liet bij vlagen mooi korfbal zien. Echter zoals ook in de voorgaande wedstrijden het geval was, werd dit ook nu niet beloond met doelpunten. Bij rust stond het slechts 3-4 in het voordeel van SPES. Vier doelpunten in een helft is, dat is gezien de kansen te weinig.

 

 

Na rust wederom mooie aanvallen, veel vechtlust, maar pech in de afronding. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en dat leverde spannend korfbal op met kansen over en weer. SPES leek zowaar even de winst mee naar Milsbeek te nemen, ware het niet dat De Korfrakkers in de laatste minuut de gelijkmaker scoorde, eindstand 9-9. Het eerste punt is binnen en we gaan ervan uit gezien het groeiende niveau en werklust, dat er nog velen zullen volgen dit seizoen.

 

 

Voor SPES scoorden: Isa van Bergen 5x, Dyan Peters, Femke Wijnhoven, Aniek Gubbels en Veerle Berns allen 1x
SPES 2 speelde ook ‘knap’ gelijk tegen De Korfrakkers 9-9
Programma zondag 13 oktober
SPES 1 – Altior 1, aanvang 15.00 uur
SPES 2 – Swift 3, aanvang 13.00 uur

 

 

Reacties

Deel Bericht