Agenda
Volg ons
Shared Space
 

SPES en Prinses Irene in evenwicht

Afgelopen zondag speelden de korfbalsters van SPES hun thuiswedstrijd tegen medekoploper Prinses Irene. In een zonovergoten SPES Arena werden mooie duels uitgevochten en bleken de ploegen na 2x 30 minuten aan elkaar gewaagd. De wedstrijd eindigde in een 10-10 gelijkspel.

 

 

De openingsfase was voor de equipe uit Milsbeek. SPES kreeg meerdere mooie kansen uit korte aanvallen, om een vroege voorsprong op Prinses Irene op het scorebord te zetten. Echter waren de dames niet effectief genoeg in de afronding. Gaandeweg de eerste helft kwam Prinses Irene beter in het spel en waar SPES verzuimde uit te lopen, deed Prinses Irene dat wel.

 

 

Gelukkig herpakte SPES zich op tijd en wist de ruststand op 5-6 te brengen.

 

 

Na rust zette Prinses Irene voort waar zij in de eerste helft mee waren geëindigd. Het leek een kopie van de eerste helft. Prinses Irene speelde gretiger, feller en creëerde langere aanvallen dan SPES dat kon. Gelukkig voor SPES ontbrak het Prinses Irene nu aan effectiviteit en kon SPES terugkomen. Beide ploegen speelden goed, maar bij beide ontbrak het aan scherpte in de afronding van mooie aanvallen. De eindstand van deze boeiende partij korfbal werd 10-10.

 

 

SPES deelt nu samen met Prinses Irene de koppositie in de Topklasse.

 

 

Voor SPES scoorden: Nina Peters 4x, Dyan Peters 2x, Veerle Berns, Jessie Jansen, Femke Wijnhoven, Michelle Smulders allen 1x

 

 

SPES 2 heeft goede zaken gedaan door met 9-4 te winnen van Prinses Irene.

 

 

Volgende week spelen SPES 1 en 2 op ZATERDAG uit tegen Korfrakkers.
Korfrakkers 1 – SPES 1 aanvang: 16.00 uur
Korfrakkers 2 – SPES 2 aanvang: 18.00 uur

 

 

Foto: Bert Smulders

 

 

Reacties