Agenda
Volg ons
Shared Space
 

SPES laat de punten aan ODC

Helaas verloor SPES uit Milsbeek ook haar tweede wedstrijd in de topklasse A. Zonder de geblesseerde aanvoerder Dyan Peters was ODC uit Asten de ploeg van trainer Johnny Vervoort de baas en won in Milsbeek met 12-17.

 

 

Door: Remi van Bergen, archieffoto: SPES

 

 

Na de nipte bekerwinst afgelopen donderdag uit bij ODIO 12-13 wisten de dames van SPES dat er vandaag uit een ander vaatje getapt diende te worden. De opening was goed, SPES opende de score en liet mooi korfbal zien. ODC wist echter snel de aansluiting te vinden en zorgde ervoor dat SPES niet uitliep. Sterker nog aan het einde van de eerste helft was ODC effectiever in de afronding en zorgde voor een 6-7 ruststand.

 

 

Wie is jouw sportheld? Nomineer nu!

 

 

De ploegen bleken aan elkaar gewaagd, dat bleek zeker ook de tweede helft. Een gelijkopgaande strijd waarbij ODC hun vizier net iets scherper had staan dan dat van SPES.

 

 

SPES speelde goed, had meer verdiend!

 

 

Wanneer het raken van de korf ook punten zou opleveren, had SPES dik gewonnen deze middag. Maar helaas, de bal moet door de korf vallen om een punt te scoren. Dat wist ODC net iets vaker te doen dan SPES. De ploeg uit Asten liep stiekem wat uit en zorgde voor een wat geflatteerde 12-17 overwinning. Voor SPES een tweede competitieverlies op rij. Volgende week reizen de Milsbeekse dames af naar Sint Oedenrode om daar tegen KV Rooi te spelen, momenteel de koploper in de Topklasse A.

 

 

De SPES doelpunten kwamen op naam van: Jessie Janssen, Aniek Gubbels en Isa van Bergen, allen 3x, Veerle Berns 2x en Femke Wijnhoven 1x.

 

 

Het tweede van SPES speelde verdienstelijk gelijk tegen ODC, 7-7

 

 

Programma zondag 29 september:
KV Rooi 1-SPES 1 aanvang 15.00 uur
DSV 2-SPES 2 aanvang 13.00 uur

 

 

Reacties