Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

SPES verliest en mist aansluiting

Zaterdag 25 mei stond een belangrijke wedstrijd op het programma voor SPES, uit tegen de Korfrakkers uit Erp. SPES stond voorafgaande op een gedeelde eerste plek met Prinses Irene. De Korfrakkers op plek drie, met een verschil van slechts 1 punt.

 

 

De wedstrijd begon van beide kanten wat onzeker en mooie aanvallen bleven uit. Omdat de SPES dames een aantal mooie open kansen in het begin verzuimden af te maken en De Korfrakkers dat wel deed, keek SPES al snel tegen een 5-0 achterstand aan. SPES bleef gefocust op scoren en kon terugkomen tot 5-3. Net voor rust scoorde De Korfrakkers 6-3.

 

 

In de tweede helft bij een stand van 8-5 werd De Korfrakkers aanvallend wat slordiger in de passing en afronding en knokte SPES zich terug naar 8-7. De gelijkmaker hing in de lucht maar De Korfrakkers nam de regie weer in handen. Scoorden makkelijker en liepen zo uit naar een 14-10 eindstand. Hierdoor zakt SPES naar de derde plek op de ranglijst en heeft men de komende wedstrijd de punten hard nodig en hopende op een misstap van De Korfrakkers die tegen koploper Prinses Irene speelt.

 

 

SPES speelt zelf om 15.00 uur thuis in Milsbeek tegen ODC.

 

 

Voor SPES scoorden: Dyan Peters 3x, Jessie Janssen, Michelle Smulders 2x, Femke Wijnhoven, Nina Peters en Veerle Berns allen 1x

 

 

Ook SPES 2 boog voor De Korfrakkers, zij verloren in Erp met 11-5

 

 

Zondag 2 juni:
SPES 1-ODC 1 aanvang 15.00 uur
SPES 2-DAW 2 aanvang 13.00 uur

 

 

Reacties

Deel Bericht