Agenda
Volg ons
Shared Space
 

SPES verliest van een ontketend Rosolo

Afgelopen zondag trad SPES in Reusel aan tegen het altijd lastige Rosolo. Voorafgaand aan de wedstrijd stond SPES op een tweede plek en Rosolo op de derde plek in de competitie. De jonge Milsbeekse formatie slaagde er deze middag niet in hun ongeslagen status vast te houden, Rosolo was sterker en won uiteindelijk met 15-9.

 

 

Werd er in de voorgaande twee wedstrijden nog heel snel gescoord, nu duurde het 6 minuten voordat het eerste doelpunt viel. Beide ploegen verdedigden goed, daardoor hadden de aanvalsters moeite om goede aanvallen op te zetten. Toch was het Rosolo die dat lukte en kort na elkaar werd er tweemaal gescoord. SPES scoorde nog tegen maar hierna was het Rosolo dat scherper was in de afronding. De formatie uit Reusel liep uit naar een 6-1 voorsprong. SPES scoorde net voor rust nog 6-2.

 

 

Na rust eenzelfde spelbeeld, de ballen bij Rosolo vielen er makkelijker in dan bij SPES. De SPES dames hadden het deze middag gewoon niet. Al snel stond het scorebord op 9-2. De formatie van trainsters Marijke de Veer en Caroline Lamers probeerde het wel, zetten goede aanvallen maar delfde het onderspit tegen een beter Rosolo. Een wedstrijd om snel te vergeten, de rug rechten en vol goede moed op naar volgende week.

 

 

Voor SPES scoorden: Michelle Smulders 4x, Dyan Peters 2x Marissa van Duijnhoven 2x en Merel Arts 1x

 

 

SPES 2 speelde in een zeer spannende wedstrijd gelijk tegen Rosolo 15-15

 

 

Programma komende zondag:
Spes 1 – De Korfrakkers 1 om 13.45 uur in Sporthal Heuvelland Groesbeek
Spes 2 – De Korfrakkers 1 om 12.05 uur in Sporthal Heuvelland Groesbeek

 

 

Reacties

Deel Bericht